صفحه 12450 از 12529 نخستنخست ... 114501195012350124001244012448124491245012451124521246012500 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 124,491 به 124,500 از 125286

موضوع: آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AkbaR نمایش پست ها
    نیمه اولش که کمدی بود واقعا یه سری حاهاش خنده م گرفت همونایی که گفتی و کلیت کار و ...
    بعدش کم آورد
    آخرشم یادم نیس دقیقا چی گفت پسره ولی فک کنم حرفای تاثیر گذاری زد
    کمدیش خوب در اومده بود خدایی ولی خو اصل قضیه رفت زیر سایه کمدی ....
    بعدش که به قول تو افتاد
    کلا از اون لحظه هم که از زیرزمین اومدن بیرون فیلم سردرگم شد ....

آخرش چی شد؟همه دور هم یه جا بودن؟

حرفه ای

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad68 نمایش پست ها
    ها همین الان دارم با 460 تا دان میکنم
    دهنت سرویس من یه بار زنگ زدم تهدید کردم از اون موقع سرعتم نصف شده

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    کمدیش خوب در اومده بود خدایی ولی خو اصل قضیه رفت زیر سایه کمدی ....
    بعدش که به قول تو افتاد
    کلا از اون لحظه هم که از زیرزمین اومدن بیرون فیلم سردرگم شد ....

آخرش چی شد؟همه دور هم یه جا بودن؟
    آره دیگه پسره رو به دوربین یه چیزایی گفت تو بهشت بودن گویا

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AkbaR نمایش پست ها
    آره دیگه پسره رو به دوربین یه چیزایی گفت تو بهشت بودن گویا
    همون دیگه منظورم این بود که اون یارو که دهن همه رُ مایید با اونی که یه مقدار دیوث بود با اونی که کلا دیوانه بود همه یه جا بودن
    دیدگاه قشنگیه

فوق حرفه ای
    اکبر عدد بده عدد بده

نیمه فعال
    صدا و سیمای بعد از ضرغامی..
    خیلی صریح و بدون مقدمه یکسری مطالب رو مینویسم که امیدوارم بتونه تاثیرگزار باشه:

من معتقدم با تغییر رئیس صدا و سیما در ظرف مصداق، رفتن آقای ضرغامی و آمدن آقای سرافراز ما شاهد یکسری تغییرات در اندیشه ها و افکار حاکم بر سازمان هستیم.

همانطور که مستحضر هستید طبق اصل 110 قانون اساسی جمهوری سالامی ایران حق انتخاب و یا حالا به عبارت بهتر پیشنهاد رئیس صدا و سیما بر عهده ی مقام معظم رهبریست،و به نظر حقیر چالش از همین جا آغاز می شود.

من همان قدر که مطمئن هستم وزیر امور خارجه ی حال حاضر کشورمان منتخب آقای ***** ای نبوده است،به همان نسبت یقین دارم که آقای سرافراز هم نمی تواند پیشنهاد رهبر ج.ا.ا (جمهوری اسلامی ایران) باشد.

در هیمن چند وقت اخیر اتفاقاتی در این سازمان عریض و طویل افتاده است که شک ها را در این زمینه تبدیل به یقین می کند،که بنده دو مورد را مصداقی مورد بررسی قرار می دهم:

مورد اولٍ این به شک افتادن ها، پخش سریال جنجالی پرده نشین به کارگزدانی شعیبی بود.این مجموعه در نگاه عوامانه زندگی روحانیت و مشکلات زندگی این قشر از جامعه را به تصویر می کشد اما همانطور که اشاره شد در

نگاه عوام،اما تحلیل های دیگری هم من باب این مجموعه ی پر مخاطب ارائه شده است که در تمام این تحلیل ها از شخص پرده نشین ( فرهاد آئیش ) به عنوان آقای هاشمی رفسنجانی یاد می شود و از فرزند ایشان ( حامد

کمیلی ) به عنوان مهدی هاشمی یاد می شود.که اگر قیاس درست باشد که حقیر کاملا بر صحت این قیاس پافشاری می کنم،می توان به این نتیجه رسید:که آقای مهدی هاشمی یا همان حامد کمیلی خودمان بی گناه است

و تمام اتهامات ایشان با توجه به این سریال مهمل است و تمام این کارهایی که به آقای مهدی هاشمی جهت می دهند،کار افراد صهیونیست (بابک حمیدیان) است....

مورد دوم هم به طور مصداقی باز می گردد به پرنامه ی دیروز امروز فردا.

همانطور که همه ی دوستان می دانند این برنامه پس از واقعه ی 88 کلید خورد و در پاره ای از مواقع هم با استقبال مردم روبرو می شد تا آنجایی که بعضی از قسمت های این برنامه آنقدر تاثیرگذار می شد که سایت ها و

خبرگزاری های مهم کشور مجبور به آپلود قسمت هایی از این برنامه می شدند.آن فاکتوری که به این برنامه جذابیت می بخشد مناظره هاییست که گهگاه داغ می شود،اما در تمام این چندسالی که این برنامه پخش می شود

هیچ وقت به طور صریح از آقای هاشمی و حالا جناح و طرفداران ایشان دفاعی نشده است.

تا اینکه این برنامه پس از چند وقتی که روی آنتن نرفت به مناسبت واقعه ی 9 دی مجددا شروع به فعالیت کرد که حاشیه های بسیار را به وجود آورد.

درست 3روز قبل از گرامیداشت نهم دی ماه،آقای کواکبیان نماینده ی سابق مجلس شوارای اسلامی به این برنامه می آیند و در صحبت هایی بی سابقه می گویند:آقای هاشمی در انتخابات سال 88 مدارا کردند و ایشان

آبروی نظام را خریدند.اشتباه نکنید این حرف ها در بی بی سی پرشین زده نشد،این حرف ها در رسانه ی ملی خودمان گفته شد.البته حقیر به این جمله ی آقای کواکبیان نقد دارم و معتقدم یکی از اشخاصی که باعث ریخته

شدن آبروی نظام شد شخص آقای هاشمی بود که حتی نتوانست جلوی همسر محترمش را بگیرد.بگذریم.

دو روز بعد از آمدن آقای کواکبیان جناب آقای توکلی نماینده کنونی مجلس شورای اسلامی به این برنامه امدند و می توانم به جرات بگویم برای اولین بار در تاریخ سی و اندی ساله ی ج.ا.ا،آقای هاشمی رو با مقام معظم رهبری

مقایسه کردند.همین جا بنده بگویم که نه آقای هاشمی و نه هیچ کس دیگری را نمی توان با مقام معظم رهبری مقایسه کرد.چون در عرصه ی سیاست تنها شخصی که فرا جناحیست و حرفشان فصل الخطاب است ایشان

هستند.شاید در گذشته آقای هاشمی هم یک شخصیت فرا جناحی بود،اما ایشان در واقعه ی 88 وصل شدند به یک جناح و از یک جناح حمایت کردند به همین دلیل ایشان به هیچ وجه شخصیت فرا جناحی نیستند.

آقای توکلی در این برنامه صحبتی را انجام دادند که جای تامل بسیار دارد.ایشان گفتند که نگاه آقا ( مقام معظم رهبری ) به انتخابات نگاه اخلاقیست و نگاه آقای هاشمی به انتخابات نگاه قانونیست که تحلیل های فراوانی را می

توان من باب این جمله انجام داد که وقتش نیست.

به طور کلی معتقدم که پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و نگاه عجیب و غریبشان به عرصه ی سیاست خارجی، مقام معظم رهبری هم کمی در حال مماشات با دولت هستند،و قطعا ایشان هنوز هم شخص اول کشور

هستند و تنها و تنها به خاطر احترامی که برای رای مردم قائل هستند، تا آنجایی که بتوانند روزه ی سکوتشان را نمی شکنند.البته حقیر سخت امیدوارم که این سکوت هرچه زودتر شکسته شود و جناب آقای ***** ای آن طور که

شایسته ی این آقایان است با آنان برخورد کنند.....

به امید موفقیت روزافزون ملت ایران.

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    اکبر عدد بده عدد بده
    2.5

فوق حرفه ای
    دهنت سرویس من یه بار زنگ زدم تهدید کردم از اون موقع سرعتم نصف شده
    از تو سایتشون پیام دادم یارو فرداش زنگ زد گفت از پهنای باند
    گفتم این چیزا حالیم نیست قرارداد تموم بشه میکشم بیرون
    3 روز بعد درست شد
    اما شکنجه ها یواشکی نبود ...

فوق حرفه ای
    همون دیگه منظورم این بود که اون یارو که دهن همه رُ مایید با اونی که یه مقدار دیوث بود با اونی که کلا دیوانه بود همه یه جا بودن
    دیدگاه قشنگیه
    black cat white cat در اکران آینده

صفحه 12450 از 12529 نخستنخست ... 114501195012350124001244012448124491245012451124521246012500 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 382 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 382 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع