نوشته اصلی توسط AkbaR black cat white cat در اکران آینده 8.5 میبینی؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N 8.5 میبینی؟ ها اگه می بینی همین 1-2 روز ببینم اگه نه بره در اکران آینده
نوشته اصلی توسط AkbaR ها اگه می بینی همین 1-2 روز ببینم اگه نه بره در اکران آینده اگر رسیدم جمعه میبینم 3 تا از 2014 ها رُ بذارید هفته ی آینده از هفتهی بعدش منظم میشم
نوشته اصلی توسط HO33E!N اگر رسیدم جمعه میبینم 3 تا از 2014 ها رُ بذارید هفته ی آینده از هفتهی بعدش منظم میشم اوکی 3 تاش که کیفیتشون خوبه whiplash foxcatcher boyhood
نوشته اصلی توسط HO33E!N 8.5 میبینی؟ تو هم مایلی ببینی؟؟ من درخواست جایگزینی داشتم
نوشته اصلی توسط AkbaR اوکی 3 تاش که کیفیتشون خوبه whiplash foxcatcher boyhood این سه تا رُ ترجیحا واسه 5 شنبه و جمعه بعد برسونین
نوشته اصلی توسط Herzeleid تو هم مایلی ببینی؟؟ من درخواست جایگزینی داشتم استثنا درخواست دادم 3 تا بذارین اگر رسیدیم 8.5 هم میبینیم
نوشته اصلی توسط HO33E!N استثنا درخواست دادم 3 تا بذارین اگر رسیدیم 8.5 هم میبینیم خوب است! اگر چه من حدس میزنم زیاد ارتباط برقرار نکنین با فیلم
نوشته اصلی توسط Herzeleid خوب است! اگر چه من حدس میزنم زیاد ارتباط برقرار نکنین با فیلم از پوسترش هم حس میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 352 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 352 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن