[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطهری :تفکرات شبیه داعش در ایران وجود دارد
wtf !!!!
شب ِ بارونی ِ تهرون
شب نمناک ِ ترانه س!
شب ِ رگبار ِ عزیز ِ
خاطرات عاشقانه س!
پرسه ی من و ُ تو با هم،
تو محله های شمرون!
نقره ریز ِ خنده ی تو،
زیر ِ قطره های بارون!
کوچه های تنگ ِ تجریش،
پرسه های خیس ِ دربند!
رو لب ِ تو زنده می شد،
خط ِ جاویی ِ لبخند!
می دویدیم زیر ِ بارون،
زندگی تو مُشتِ ما بود!
هر نگاه ِ تو شروع ِ
یکی از ترانه ها بود!
این قسمت زیر رو سیاوش دوبار تکرار میکنه :
چتر ِ من، روسری ِ تو!
چتر ِ تو، بارونی ِ من!
پرسه هامون دیدنی بود ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب الدنگ همیشه لینکارو جایگزین کن دیگه
الان اینو گذاشتم
همیشه می کنم دیگه این از دستم در رفته بود
اه ریدم به این شانس کی حوصله داره اینهمه لینکو درس کنه
قسمتی از دیالوگ شلاق
فاک یو مادر فاکر ست تمپو اس هول !
برو لینکای اینم درس کن
همشهری جوان و بازتاب شماره اختصاصی این مجله برای آلبوم
پرفروشترین آلبوم سال
برای مردمی که خاص میخواستند
در حال حاضر 350 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 350 مهمان ها)