نوشته اصلی توسط ahmadsp باند مخوفین در جریان باش رئیسشون اصن نمیاد سایت سعیدم تو باند یا اون قربانی؟؟؟
نوشته اصلی توسط ahmadsp ربناااااااااااااااااااااا و حمله بدم میاد از این ملتی که بعد از اذان نقش ور میدارن میرن اول نماز میخونن بعد افطار میکننفک کنم تو با این سبک ادما اشنایی خاصی داری
Hero Enter Viva Real Madrid
اکبر دکستر
نوشته اصلی توسط Herzeleid سعیدم تو باند یا اون قربانی؟؟؟ اون قربانی فقط از ترس ابروش ازشون شکایت نکرده هیبت سینا رو دیده کپ کرده
نوشته اصلی توسط ahmadsp اکبر سینا خنده خنده تور میکنینا ترکی حرف زدنت دیدن داره
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط AkbaR ریدندی 213 تو چی ؟ گوشیم شارژ نداشت خاموش شد ولی فک کنم 220 باشم
نوشته اصلی توسط Herzeleid یا خود دیوایس؟؟ اره بازه! واقعا؟! به وي پي ان كه وصل نيستي؟!
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط ahmadsp اکبر سینا خنده خنده تور میکنینا
نوشته اصلی توسط Milad بدم میاد از این ملتی که بعد از اذان نقش ور میدارن میرن اول نماز میخونن بعد افطار میکننفک کنم تو با این سبک ادما اشنایی خاصی داری میلی یه افطار 20 تا کتلت خوردم مثه تراکتور میخوردم همه هنگ کرده بودن
نوشته اصلی توسط Milad بدم میاد از این ملتی که بعد از اذان نقش ور میدارن میرن اول نماز میخونن بعد افطار میکننفک کنم تو با این سبک ادما اشنایی خاصی داری من اگر افطاری دعوت باشم همیشه این حرکتو میزنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 487 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 487 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن