طرف تو مسابقات رباتیک مقام اورد درسش هم خیلی خوب نبود
کنکور هم قبول نشد
ولی بهد که مقام اورد گفتن بیا هر دانشگاهی میخوای برو
شریف و امیرکبیرو ... هرچی میخوای بدون کنکور
ولی طرف رفت همین بین المللی قزوین
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
هزینه ش رو نمدونم باس سوال کنیم دقیق یه پول هاست و دومین و سرور میخواد ..
بقیه ش رو باید برنامه ریزی کرد ..
طراحی سایتش با من یا حالا هرکی دیگه ..
طرح و ایده ش با شوما ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر نظرت چیه یه سایت بزنیم !؟؟!
تجارت الکترونیک الان حرف اولو میزنه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقاشي 5صحنه معروف جام جهاني
این صحنه گل به ایرانه
سایت زدن که الکی نیست
باید کلی روش فکر کنی
1 2 سال شایدم بیشتر
چه سایتی؟ تا چه مرزی؟ با قانون کشور مشکلی داره یا نه؟ هزینه تبلیغاتو داری؟!
.
باز هم بحثِ عقيل و مرتضي ست
آهن تفديده ي مولا كجاست
سيد علي رو ميگه
آره خب گفتم دیگه برنامه ریزی می خواد ..
ولی من تو فکرم هس ..
مهم تبلیغاتشه ..
به هر حال من میگم بچه های اینجا جم شن میشه به موفقیت رسید ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 452 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 452 مهمان ها)