صفحه 196 از 12529 نخستنخست ... 961461861941951961971982062462966961196 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,951 به 1,960 از 125286

موضوع: آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AkbaR نمایش پست ها
    تو یه درصد فک کن این لاشی جوابتو نده
    ندادم

فوق حرفه ای
    رفتارای همه در ورژن جدید دچار تغییراتی شده جالبه

فوق حرفه ای
    تو یه درصد فک کن این لاشی جوابتو نده
    جوابم نده الان میره تو افیس مینویسه که یادش نره

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    جوابم نده الان میره تو افیس مینویسه که یادش نره

فوق حرفه ای
    ﻬﺰﯾﺴﺘﯽ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ :
    ﺷﯿﺮ ﻣﺎﺩﺭ ، ﻣﻬﺮ ﻣﺎﺩﺭ ، ﺟﺎﻧﺸﯿﻦ ﻧﺪﺍﺭﺩ .
    ﺷﯿﺮ ﻣﺎﺩﺭ ﻧﺨﻮﺭﺩﻩ ، ﻣﻬﺮ ﻣﺎﺩﺭ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﺷﺪ
    ﭘﺪﺭ ﯾﮏ ﮔﺎﻭ ﺧﺮﯾﺪ
    ﻭ ﻣﻦ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﺪﻡ .
    ﺍﻣﺎ ، ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﻣﺮﺍ ﻧﺸﻨﺎﺧﺖ
    ﺟﺰ ﻣﻌﻠﻢ ﻋﺰﯾﺰ ﺭﯾﺎﺿﯽ ﺍﻡ
    ﮐﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ :
    ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ، ﺑﺘﻤﺮﮒ !!

ﺍﮐﺒﺮ ﺍﮐﺴﯿﺮ

فوق حرفه ای
    دل ، نمی ماند به دستم ، طاقت دیدار کو ؟
    تا تو می آیی به پیش ، آیینه هم گم می کنم

7. کاربر مقابل از AkbaR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    1 کلا از عرب و عربی خوشم نمیاد که بشینم عدداشو حالا حفظ کنم
    2به قول توکاس رونکرو مورینو تو این چند ساله شده افای خاص نیمه نهایی ها دلیلش هم ترسو شدنش ه قبول کن که ترسو شده
    بازی رئال و بایرن 3 سال پیش تو 10 دقیقه 2 گل زد کشید عقب .همون بازی میتونست 6 تایی کنه بایرن رو
    بازی با پی اس جی برگشت هجومی بازی کرد مزدشو گرفت ولی بازی با اتلتیک باز ترسو بازی کرد
    3 تیمتون ستاره هاش از لیپوریول و سیتی و ارسنال کمتره؟ارسنال و لیورپول که هیچ ولی سیتی شاید برابر بودید
    تو تیم شما به خوان ماتایی که ارزوی هرتیمی ه .دیبروین که یکی از بهترین هاست و لوکاکو بازی نرسید و رد کردینش اونوفت بازیکن ندارین ؟
    همین سیتی رفت نگردو و اگوئرو رو خرید حالا شما میرید تورس و اتوئو رو میخرید دلیل بر این نمیشه که شما نرفتید بازیکن نخریدید
    الان فیکسای سیتی غزال تیز پا .زابالتا .جو هارت .دمیگلیس حالا همینا رو هم پستاشو تو تیم خودتون بنگر
    4الکی نگو مهاجم نداریم داشتین خوبش هم داشتین مثل استوریج و لوکاکو حالا رد کردین رفته یه جا دیگه ستاره شدن مقصرش کیه ؟
    5 جام نگرفتین ولی فصلتون انچنان هم درخشان نبود
    6ارسنال و ونگر همیشه بازی هجومیه و زیبا کرده و گرنه تو همون بازیایی که 6 تایی و 5 تایی شد یعنی نمیتونست با دفاع اتوبوسی یه مساوی بگیره ؟
    7 جان من جواب نده خوابم میاد فردا ادامشو میریم
    پس خاک بر سر نژآد پرستت کنن

توماس رونکرو به گور باباش خندیه همچنی حرف مفتی زده! همیت اقا که میگی خاص نیمه نهاییشده 8 بار حضور داره در نیمه نهایی به تنهایی بیشتری حضور رو داره اونم در حالی که 50 سالش و فرگی تو 70 سالگی فقط 7 حضور داشت! حالا خودت تا تهش بخون
    نیمه نهایی هایی که مغلب شده اشتباه خودش بوده درست اما شانس و اقبال و......هم بوده. اشتباهش تر نبوده بلکه واگذار کردن بازی رفت بوده چه سه تا با رئال چه امسال
    همون ترسی که ازش میگی الان دارن میگن عامل ناکامی راجرزی بود که با جاه طلبی الکی امتازات زیادی رو از دست داد امسال یا همین ونگر ما مگر مسئول به نمایش گذاشتن فوتبال زیا و گل های زیادیم؟؟؟
    اتفاقا امسال بازی رفت ترسیدیم شاید و اتوبوس چدی به قول دوستان تو ویسنته صفر صفر دراوردیم بازی رو اما بازی برگشت که حمله کریم نتیجش شد چی؟؟ 3 تا خوردیک که به ندت پیش میاد این قدر بخوریم تو خونه
    مورینیو یه مصاحبه کرد و گفت ااسط فصل وقتی دیدم با اون شیوه بازی که مد نظرمون داریم دور میشیم از کورس و به مشکل میخوریم برای نتیجه مجبور شدم سبک رو عوض کنم دفاعی کنم! من تمام بازی های این فصل تیم رو دیدم و دقیقا میتونم بهت بگم از کی و کجا و جاوی چه تیمی تغییر سبک دادیم و چرا!

3. بازم میگم! میگی ماتا میگی بروین ولی رفتن اینا ربطی به این نداشت که بهترشو داشتیم نه اینا رو خوزه بهشون اعتقاد نداشت! در ضمن همینا که اسم ردیف میکنی واسه من همشون جوون و مستعد کدمشون ثبات دارن و **** استار شدن؟؟؟
    عادل یایا توره رو نام ببر تو تیم ما؟؟ معادل اگوئرو؟؟؟ مهادل سوارز؟؟؟ معادل اوزیل یا رمزی ؟؟؟ ا فقط و فقط یه سورپ استار داریم اونم با اغماز که هازارد باشه و اتفاقا همین مصدومیت و نبودنش کار دستمون داد اواخر فصل
    اسکار تا بود همه چی خوب بود اما افت کرد مصدوم شد و جاگزینی هم نداشت! رامیرز که پرت از ماجرا! لمپارد 36ساله دیگه 10 درصد تاصیر سابقو نداره!
    چلسی تو دفاع بهترینا رو داره هازارد رو داره و ماتیچ از نیم فصل دوم اسکار و تمام
    شورله کجا جا افتاد تو تیم؟؟؟ ویلیان کجا ثبات پیدا کرد؟؟ مشکلت اینه به اس ها نگاه میکنی نه به عملکرد ها!خوزه بار ها و بار ها گفت از تقویت تیم از خرید خوب از کامل شدن تیم الکی وو هوا که نگفت تیم ما از نظر مهره مشکل داره دفاع های کناری سیتی ارسنال و لیورپول تو فاز حمله همشون از دفاع کناری ما که پست غیر تخصصیشونم هست بهترن.
    مهاجم هم میخواستیم بخریم ولی نبود! اما حالا میخریم لوکاکو میخواست همیشه فیس باشه ورییو به کسی باج نمیده گفت برو رفت جاش اتوئو اومد که همون تعداد گل زد شاید یکی کمتر البت با بازی کمتر! نمیگم مقصر نیست به خاطر اعتماد ه این مهاجما اما الان میبینی حف و اول و ارش مهاجم
    تورس رو اون کارلتو بی شعور خرید استوریچ رو بنیتز احمق فروخت تقصیری اگر باشه مقصر اونان.

4اتفاقا بود! چون از اول هدفمون جام نبوده! بردن تمام تیم های بالای جدول و دبل کردن دو تیم اولو دوم موفقیت نیست؟؟؟ گرفتن تیمیک ه فصل بیش با صدر 20 امتیاز اختلاف داشت و در مرحله گروهی لیگ قهرمانان حدف شد و رسوندنش به جایی که با صدر 4 امتیاز اخلتاف داشته باشه و به نیمه نهایی یو سی ال و امار کمترین گل خورده و.......موفقیت نیست؟؟؟
    اگر موفقیت فقط در جام اره ما ناکامیم اما چطور وقتی که حرف ونگر میشه میگن داشتن ثبات یعنی موفقیت ولی مرینیو بدون جام ناکام؟؟؟
    خرید های موفق و ساخته شدن تیم پیشرفت بازیکنان ناکامی؟؟؟ من نمیگم فصل خارق العاده ا داشتیم اما خوب بودیم از انتظار شخص من بیشتر بود حداقل! بقیه هم هم نظرن با من کافیه بیا ی فروم طرفدارانمون تا ببینی نظراتو!

5. این همه بازی زیبا نتیجش چی شده؟؟؟ اخر و عاقبتش چی شده؟؟ اره تیم محترمی مربی محترمی اما کی ازش تقدیر میکنه؟؟؟
    ما هم دلمون میخواد زیبا کنیم ولی به چه قیمتی از دست رفتن جام؟؟؟ چلسی همین فصل از نظر خلق موقعیت جزو بهرتینا بود تو هفته های ابتدایی تا اوسط فصل همه مالکیتا مال ما بود بازی هجومی و زیبا ولی تیم خورد به در بسته پس مجبور به تغییر سبک شد! ولی خوزه تو مصاحبش گفت مجداا اون فلسف روپیاده میکنیم و پیمیگریم در فصل اتی!
    همین اتوبس ک میگی جلو خود ما گذاشتن و امتاز ازمون گرفتن! پس ایم یه سبک...تیمی کامل که بتونه از پس اینم بر بیاد

6. من دیگه هیچ حرفی در این ضمینه ندارم تنها حرفم اینه ما از سال بعد مدعی جام ها هستیم و اگر نتیجه نگرفتیم شما بای و بازخواست کن این فصلم تموم شدست و دیگه صحبتی ندارم.

7. جاب دادم چون تو روز معلومیست باشم خواستم بحث اتر نمونه شبتان هم خوش!

فوق حرفه ای
    رفتارای همه در ورژن جدید دچار تغییراتی شده جالبه
    یه درصد فکر کن من دچار تغییر بشم

فوق حرفه ای
    چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صفحه 196 از 12529 نخستنخست ... 961461861941951961971982062462966961196 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع