[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای وای خدا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای وای خدا
برم یکم براضافه حقوق شادی کنم ...
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
لبت نــــه گــــوید و پیداست مـیگــــوید دلــــت آری
که اینسان دشمنی ، یعنی که خیلی دوستم داری
دلت مــــیآید آیا از زبانی این همه شیرین
تو تنها حرف تلخی را همیشه بر زبان داری
نمیرنجـــــم اگــر باور نداری عشق نابم را
که عاشق از عیار افتاده در این عصر عیاری
چه میپرسی ضمیر شعرهایم کیست آنِ من
مبادا لحـــــظهای حتــــی مرا اینگونــه پنداری
ترا چون آرزوهایم همیشه دوست خواهم داشت
بـــه شرطی کـــــــه مرا در آرزوی خویش نگذاری
چــــــه زیبا میشود دنیا برای من اگر روزی
تو از آنی که هستی ای معما پرده برداری
چه فرقـــی میکند فریاد یا پژواک جان من
چه من خود را بیازارم چه تو خود را بیازاری
صدایی از صدای عشق خوشتر نیست حافظ گفت
اگـــــر چــــه بر صدایش زخمـــها زد تیـــــــغ تاتاری
کافه سینما- پس از نمایش "کمپ اشعه ایکس" در جشنواره ساندنس، حالا تازهترین تصاویر از این فیلم با همکاری بازیگر ایرانی پیمان معادی و کریستین استیوارت، ستاره فیلمهای گرگ و میش، منتشر شده است.
به گزارش کافه سینما، در این فیلم کریستن استیوارت نقش گارد ارتش آمریکا، ایمی کول را ایفا میکند که در زندان آمریکاییها واقع در خلیج گونتانامو، مشغول انجام وظیفه است، در زندانی که محل نگهداری تروریستها است.
کریستین استوارت در این فیلم با زندانی بیگناهی به نام علی امیر(پیمان معادی) دوست میشود.
استوارت درباره این فیلم گفته بود: «آیا قرار است فیلم نسل خودمان از سربازان زن را بسازیم؟ اردوگاه اشعه ایکس این ایده را فراتر میبرد. ولی تحمیلی وجود ندارد. اردوگاه اشعه ایکس یک موضوع روز دیوانه کننده است.»
پیمان معادی درباره آمادگی برای نقشاش گفته بود که روزانه چند ساعتی را در سلول انفرادی گذرانده است.
نقش کریستن استوارت برای یک مرد نوشته شده بود اما کارگردان جنسیت نقش را تغییر داد تا تضادها بیشتر شود.
"زانکو" پسر با نمک محسن چاوشی در حال توپ بازی!
مریلا زارعی در کنار یکی از هموطنان پای تنور دارد نان میپزد. یک عکس دوست داشتنی از یک هنرمند دوست داشتنی.
نیروانا و نویان، 2 فرزند شقایق دهقان و محراب قاسمخانی.
در حال حاضر 185 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 185 مهمان ها)