دانلودها... پی سی دانلود... سافت 98... آسان دانلود هر کدوم با حچم های مختلف گذاشتن!!!
این چه طرزشه؟ ریدن به ویندوز... یه نسخه جدید ساختن اصلا خود مایکروسافت میتونه وارد مذاکره بشه از ما بخردش
دانلودها... پی سی دانلود... سافت 98... آسان دانلود هر کدوم با حچم های مختلف گذاشتن!!!
این چه طرزشه؟ ریدن به ویندوز... یه نسخه جدید ساختن اصلا خود مایکروسافت میتونه وارد مذاکره بشه از ما بخردش
سيمين بهبهاني هنوز توو كماس يا فوت كرد ؟
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن این خرید فصل بعد مافیاس
سيفاللهي: شرمنده هواداران شدم
بازيکن تيم فوتبال استقلال خوزستان گفت: فوتبال همين است و در اين مسابه روز من نبود و شرمنده هواداران شدم.
روحالله سيفاللهي پس از شکست يک بر صفر استقلال خوزستان مقابل همنام تهراني خود عنوان کرد: بازي سختي بود. چند موقعيت خراب کردم و نتوانستم توپ ها را به گل تبديل کنم. استقلال يک موقعيت در صحنه پنالتي داشت که آن را از دست داد و در دقايق پاياني هم توانست به گل برسد.
به گزارش فارس، وي در مورد اينکه در صحنهاي سر توپ زد و نتوانست دروازهبان استقلال را جا بگذارد يادآور شد: من سر توپ زدم و پس از آن پايم ليز خورد. شرمنده هواداران شدم و چندين موقعيت خراب کردم. به هر حال فوتبال است و در اين مسابقه روز من نبود.
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 568 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 568 مهمان ها)