دانلودها... پی سی دانلود... سافت 98... آسان دانلود هر کدوم با حچم های مختلف گذاشتن!!!
این چه طرزشه؟ریدن به ویندوز... یه نسخه جدید ساختن اصلا خود مایکروسافت میتونه وارد مذاکره بشه از ما بخردش
![]()
دانلودها... پی سی دانلود... سافت 98... آسان دانلود هر کدوم با حچم های مختلف گذاشتن!!!
این چه طرزشه؟ریدن به ویندوز... یه نسخه جدید ساختن اصلا خود مایکروسافت میتونه وارد مذاکره بشه از ما بخردش
![]()
سيمين بهبهاني هنوز توو كماس يا فوت كرد ؟
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن این خرید فصل بعد مافیاس
سيفاللهي: شرمنده هواداران شدم
بازيکن تيم فوتبال استقلال خوزستان گفت: فوتبال همين است و در اين مسابه روز من نبود و شرمنده هواداران شدم.
روحالله سيفاللهي پس از شکست يک بر صفر استقلال خوزستان مقابل همنام تهراني خود عنوان کرد: بازي سختي بود. چند موقعيت خراب کردم و نتوانستم توپ ها را به گل تبديل کنم. استقلال يک موقعيت در صحنه پنالتي داشت که آن را از دست داد و در دقايق پاياني هم توانست به گل برسد.
به گزارش فارس، وي در مورد اينکه در صحنهاي سر توپ زد و نتوانست دروازهبان استقلال را جا بگذارد يادآور شد: من سر توپ زدم و پس از آن پايم ليز خورد. شرمنده هواداران شدم و چندين موقعيت خراب کردم. به هر حال فوتبال است و در اين مسابقه روز من نبود.
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 548 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 548 مهمان ها)