غلومی خودشو جر میده نمیتونه اخبارو بزنه کاورو گذاشته نوشته برای اولین بار با سایز اصلی
غلومی خودشو جر میده نمیتونه اخبارو بزنه کاورو گذاشته نوشته برای اولین بار با سایز اصلی
عقربه ها به 9 نزدیک میشوند ..
هوا بس شرجی است ممر با سه من کیون آکنده از عرق و فیسی پشمالو چشمانش را به آرامی باز میکند نگاهی به ساعت کم کم حافظه خود را به دست می آورد دست به لای پاها برده تخمدان ها را جابجا میکند صورتش را به آرامی می مالد باد معده ای رها میکند آری ! من به فلانی قول دادم شنبه صبح زود بیدار شوم ، سپس میچرخد !
در ذهن برنامه ریزی میکند دستشویی ، چند عدد کلوچه همراه با میلک همزمان دکمه استارت رایانه شخصی بزند و لاگین کند ....
منتظریم ببینیم این پروسه چقد طول میکشه
عمرا اگه یادش باشه قولی داده
تدوین همزمان سریال را امیر شیبان خاقانی برعهده دارد و موسیقی را نیز امیر توسلی ساخته است. تیتراژ سریال انقلاب زیبا نیز آماده شدهاست. طبق مذاکرات اولیه خوانندگی تیتراژ به محسن چاوشی سپرده شده بود اما در تصمیمگیریهای نهایی محمدرضا علیمردانی برای خوانندگی و دکلمه تیتراژ انتخاب شد. علیمردانی پیش از این در سریال سقوط یک فرشته بهعنوان راوی همکاری داشته و به جای شیطان حرف زده است. او دوبلور، گوینده و بازیگری است که با بیماری لارنژیت متولد شده و سالهای زیادی از عمرش را از داشتن صدا محروم بوده است و حالا صاحب صدای خاص متفاوتی است.
این داداش من نیم ساعت رفته یه نون ساندویچی بگیره من ساندویچ کنم ببرم سر کار حالا اگه اومد
نام آلبوم تغییر کرد!
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
در حال حاضر 196 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 196 مهمان ها)