نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi
نوشته اصلی توسط Herzeleid مهدی تو از گری خبر نداری؟؟؟ خیلی وقته بی خبرم ازش.... زنگ میزنم و میزنه هر چند روزی با این احمد هرکاری مکینیم دوماد نمیشه اومد مشهد رفتم پیشش کلی اذیتش کردم و راضیش کردم دوماد شه تا رفت کرمان زد زیر حرفاش مرتیکه فعلا که داره کتاب میخونه کارش همینه
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
Herzeleid
نوشته اصلی توسط AkbaR شاید بهتر بود می گفتم امین مواظب باش حالا شد
نوشته اصلی توسط mahdi زنگ میزنم و میزنه هر چند روزی با این احمد هرکاری مکینیم دوماد نمیشه اومد مشهد رفتم پیشش کلی اذیتش کردم و راضیش کردم دوماد شه تا رفت کرمان زد زیر حرفاش مرتیکه فعلا که داره کتاب میخونه کارش همینه این قدر اذیتش نکنین به این سادگی ها زیر بار نمیره این بار حرف زدی باش سلامش برسون
غریبه آی غریبه آی غریبه ببین دنیا پر از رنج و فریبه غریبه آی غریبه آی غریبه دلم تنگه غریبه آی غریبه
نوشته اصلی توسط Herzeleid این قدر اذیتش نکنین به این سادگی ها زیر بار نمیره این بار حرف زدی باش سلامش برسون چشم حتما باید اذیت شه کسی که خونه داره با ماشین زیر پاش و کارش هم براه دیگه چرا دوماد نشه هی بیاد ناله کنه
نوشته اصلی توسط Unforgiven من 13333 رو میخوام فعلن فیس آن شو برا اون وقت زیاده
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط A M I R والله اخیر ندیدمش اخر رمضون دیدمش حالش خوب بود گفت می خوام برگردم وبلاگمو اپ کنم اونا رفتن سر خونه زندگی کم میان نت خدا رو شکر که رفتن سر خونه و زندگیشون .ایشالله شاد شاد باشن
نوشته اصلی توسط mahdi چشم حتما باید اذیت شه کسی که خونه داره با ماشین زیر پاش و کارش هم براه دیگه چرا دوماد نشه هی بیاد ناله کنه خودت میدونه به این اسونیا که میگی هم نیست ولی بالاخره کوتاه میاد
mahdi
فاصله ها ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 89 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 89 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن