نوشته اصلی توسط Gsshop نت وصل شد البوم اصحابی هم تخمی ترین البومی بود که شنیدم یعنی کوشان حداد ردیده اساسی انقد چیزِ کوشانو به دندون نگیر دندونات ریخت بدبخت یه تنظیم داره اونم بهترین تنظیم آلبومه رو یه ملودی سوکِ شر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi انقد چیزِ کوشانو به دندون نگیر دندونات ریخت بدبخت یه تنظیم داره اونم بهترین تنظیم آلبومه رو یه ملودی سوکِ شر اره دیدم هر لحظه صدای تخمی سازایی که خودش با vts زده میاد انگار بچه داره با fl بازی میکنه میکس و کسشر : کوشان حداد
ممر بپر روش
نوشته اصلی توسط A M I R مگه نگفتی اوردن یا زنگ زدی شرکت یارو گفت 9:30 میرسم اونجا منم 10 رفتم نبود 11 رفتم نبود خلاصه اسکلمون کرد یارو
نوشته اصلی توسط Chavosh ممر بپر روش
بنده خوشبین نیستم
نوشته اصلی توسط A M I R انقلاب که باید زودتر از همه جا برسه چرا ایطوره اشترم تا بحال انقلاب رفتی جون میده واسه امثال تو
نوشته اصلی توسط A M I R انقلاب که باید زودتر از همه جا برسه چرا ایطوره یه میدونه از 4 طرف ماشین میاد میره از 8 صبح تا 11 شب ترافیکه فقط
نوشته اصلی توسط A M I R نه با کلا 5 بار بیشتر تهران نرفتم اونم فقط دو ساعت شاید مونده باشیم هر ده قدم سه تا مغازه محصولات فرهنگی پایین تا بالا پوستر البوم فک کنم تو بری بت شوک وارد شه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 357 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 357 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن