نوشته اصلی توسط pirana دوستم 111ـشو حراج کرد پول میخواست باباش... 3 اردیبهشت تحویلش گرفتیم قیمت زد 20.500 به بابام گفتم بگیرمش؟ گفت من ک...مم دستت نمیدم 20میلیون پول بدم؟ هیچی دیگه له له شدم آقو چرخش به پراید 20 میلیونی شرف داره
از حالا فقط البومای بالای 8 تومن می زنم
نوشته اصلی توسط Gsshop چرخش به پراید 20 میلیونی شرف داره منظور که ما پول پرایدو رو هم نداریم
تو بیو گفتم توابع به اکبر برخورده گویا
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط pirana منظور که ما پول پرایدو رو هم نداریم فدا سرت دغدغه بنزین نداری
نوشته اصلی توسط A M I R ما لوکس کار می کنیم
نوشته اصلی توسط A M I R بشکن فیلم **** رو خدا زلزله نزن خدا طوفتن نزن خدا دختران رو نسوزون همش فیلم هندی ه بابا درسته ی عیبایی داره ولی 80 درصد وقتا دردای واقعیه همه رو گفته و خونده .تکس هاش خیلی ب دل میشینه
نوشته اصلی توسط Gsshop فدا سرت دغدغه بنزین نداری میرفتم دانشگاه مسافر میزدم پول بنزین درمیومد الان خودم مسافرم کیونم پاره میشه تو گرما تا ماشین بیاد
نوشته اصلی توسط pirana میرفتم دانشگاه مسافر میزدم پول بنزین درمیومد الان خودم مسافرم کیونم پاره میشه تو گرما تا ماشین بیاد موتور بخر مسافرم بزن کرایشم بیشتره ماشین سود داره
نوشته اصلی توسط .Peyman. درسته ی عیبایی داره ولی 80 درصد وقتا دردای واقعیه همه رو گفته و خونده .تکس هاش خیلی ب دل میشینه وصیت نامش خیلی حال داد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 481 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 481 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن