نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! قربانت عزيز لطف داري كنت قرمز خوب نيست. كنت آبي 6 رو بگير حالا من یه چیز بگم وینیستون خوب نیست خدایی اینایی که تازه اومدن اصلا نمیشه کشید کنت چهار میکشم
نوشته اصلی توسط mohammad68 نوید امروز تولد توئه؟ چطوري ممد ؟ آره
شیث رضایی در دو روز اخیر به برخی از دوستانش گفته حیف که نمی توانم حرف بزنم و حق مصاحبه ندارم.اگر حق مصاحبه داشتم حسابی دایی را می شستم می گذاشتم کنار!
نوشته اصلی توسط Ali13 حالا من یه چیز بگم وینیستون خوب نیست خدایی اینایی که تازه اومدن اصلا نمیشه کشید کنت چهار میکشم آره باو. وينستون هم آت و آشغال قاطيش ميكنن اصن آخراش كه ميرسه طعم لاشه سگ ميده كنت 4 ؟ از اين HD ها ؟
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! چطوري ممد ؟ آره مخلصم ... تودلت مبارک باشه ایشالا عروسیت ممر بیاد قر بده
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط mohammad نوید زر مفت زیاد میزنه جدی نگیرش آخه دیدم عکس سیگارو گذاشته بود گفتم
نوشته اصلی توسط mohammad نوید زر مفت زیاد میزنه جدی نگیرش وايسا يه عكس آپ كنم كف و خون قاطي كني
نوشته اصلی توسط mohammad الان 18 جام بیین المللی داریم اینو بگیریم میشه 19 تا باشگاه های جهان هم بگیریم میشه 20 تا با میلان مساوی میشیم اعععععععععععععععععع
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! آره باو. وينستون هم آت و آشغال قاطيش ميكنن اصن آخراش كه ميرسه طعم لاشه سگ ميده كنت 4 ؟ از اين HD ها ؟ فقط سیگار بهمن ما قدیمیم سجاد فسیل هر ماه یه باکس بهمن میگیره
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! آره باو. وينستون هم آت و آشغال قاطيش ميكنن اصن آخراش كه ميرسه طعم لاشه سگ ميده كنت 4 ؟ از اين HD ها ؟ آخه عکس گذاشته بودی وینیستون بود نه Hd ها زیاد تعریف ندارن silver میکشم تولدتم تبریک میگم ایشالا همیشه شاد و سلامت باشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 252 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 252 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن