نوشته اصلی توسط A M I R 7 تا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اوکی
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط A M I R خانوم اغای نصیری ها با آخرین عکسی که ازش داشتم زمین تا زیر زمین فرق کرده
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط A M I R در خرمن صد زاهد عاقل زند آتش این داغ که ما بر دل دیوانه نهادیم تو ازینا هم گوش میدی
.
نوشته اصلی توسط A M I R هنو چند ماه نگذشته بود از عقدشون موری رو فرستاد گوشه زندون عروسی کنن میفرستتش گوشه قبرستون باوو عروسی کردن دیگه
نوشته اصلی توسط A M I R بنده کلا همه نوع خواننده ای همه نوع سبکی گوش میدم و خودم رو در انحصار چند خواننده خاص قرار نمی دم گذاشتم تایپیک 320 گفتی ناظری گذاشتی خبر بده سنتی نهایت 2-3 تا آهنگ خوشم اومده.... یکیشم" خدا را میشناسم از شما بهتر میباشد"
نوشته اصلی توسط A M I R بنده کلا همه نوع خواننده ای همه نوع سبکی گوش میدم و خودم رو در انحصار چند خواننده خاص قرار نمی دم گذاشتم تایپیک 320 گفتی ناظری گذاشتی خبر بده من فدات شم خوشگلم
نوشته اصلی توسط A M I R امیدی هست زورمو میزنم
نوشته اصلی توسط A M I R کی داشت خونشو تموم می کرد دو ماه قبل که من شنیده بودم عروسی کردن دیگه دقیق خبر دقیق ندارم ماشالا خپل شده
نوشته اصلی توسط A M I R محدود کردین خودتونو محدود چیه سنتی هر آهنگش حدود 10 دقیقس که 4 دقیقه اول با زدن یه ساز شروع میشه 3 دقیقه بعد یه نفر های و هوی میکنه 1 دقیقه آخر هم دوباره همون ساز رو میزنن
نوشته اصلی توسط A M I R عروسی نمی دونم والله من گمونم عقد کرده بودن کلا خدابیامرز تو هیچی شانس نداره تو یه چی داره ...آنتالیا رفتن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 856 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 856 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن