الی ارجینی میخوای بگو ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارجینی اول که اومد دو ده دقه سر سوراخ نافش درگیر بود ..
بعدشم که از صدتا کلمه چندتاش محسن داشت ..
گفت سنگ صبور یه چی دیگس ..
بعد اومد بگه کارای موزن دوس دارم مجری گف ولش ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 ساعته پشت در بارانم!! بعد 60 مرتبه رفرش فگر گنم جواب داد
این کاورتری که دادی بغد یه بار تست که سر شب زدن نمیدونم چه دردش شد تا همین حالا!
با سرعت دانلود 30 شبانه چند تا کانورتر کم حجم و پرتابل و.....هم دانلود کردم اما هیچکدوم خروجی مطلوبی نداد یا تگ می انداخت یا اختلاف وحشتناک بین صدا و تضویر و ..... سر هر کدوم یه یه ربع بیست دقیقه وقت گرفته شد فقط !
تا 4.5 5 درگیر همین داستانا بودم اخر سر Wondershare Video Converter Ultimateرو گذاشتم واسه دانلود چون حجمش زیاد بود گفتم دراز بکشم تا تموم شه ولی خوابم برد!
مقصر اول و اخرش خود منم هیچ حرفی هم ندارم واسه گفتن جز این که بگم معذرت میخوام که نتونستم! همیشه حالا کانورت میکردم بدون دردسر اما این بار....!
فقط بدون من بیخیال نبودم و تا جایی که سرعت و توان و......اجازه میداد به درای مختلف زدم ولی نشد که نشد!
کل صحبتای ارجینی راجع به محسن 2 دقیقه 30 40 ثانیست راجع به کارای ایندشم هیچ حرفی نزد!
خلاصه خیلی شرمندم!هر چی بگی حق داری
خودم کشیدم میدونم دردتو
خب حالا چی شد کجای کاری
لاشی این تماشاگران سایتش صفحات داخلیشو نذاشته هنو آدم نمیدونه بخره یا نه
سرعت فروم درس شده دیگه زود جواب بده میخوام برم حموم
در حال حاضر 175 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 175 مهمان ها)