[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشه ای از افاضات «حضرت آیت الله محمدرضا نکونام» درباره تناسب اندام زنان!
زناني كه باسنهاي بزرگتري دارند، به طور غالب داراي نجابت بيشتري هستند و از صلابت و مقاومت بالايي برخوردارند و در زمينهي آميزش هم تأثير و ويژگي خاصّ خود را دارند. هرگز كسي از زنان گندم گون، درشت چشم، باسندار و ميانه اندام پشيمان نميشود.در انتخاب همسر تنها گردن زن را ببوئيد؛ اگر خوشبو بود، تمام بدنش خوش بوست؛ و ساق و پشت پايش را ببينيد؛ اگر استخوانبندي درشت و ماهيچهي گوشتي داشته باشد، اندام و مواضع حسّاس بدنش متناسب خواهد بود.
سفارش به زنان سفيد و گندم گون سخن امام صادق عليه السلام است كه ميفرمايد: در آن تجربه دارم. زن كبود چشم گواراست و سعادت مرد آن است كه لباس از زن سفيداندام برگيرد.
امام موسي كاظم عليه السلام فرمود: با زنان بزرگ باسن ازدواج كنيد؛ بيترديد آنان نجيب ترند.
نجابت و باسن در صلابت و قوّت زن با هم ملازمه دارند و صلابت زن از باسن او آشكار ميگردد كه البته «ورك» آن هم با وصف ذات (ذوات الاوراك) باسن بزرگي كه جمع، كشيده و سفت باشد كه تُردي سينه را تداعي ميكند.
اميرمؤمنان عليه السلام فرمود: با زنان گندم گون، گشاده چشم، بزرگ باسن و ميان اندام ازدواج كنيد؛ اگر از چنين انتخابي ناخرسند شديد، مهر آن را من به عهده ميگيرم. در اين حديث به زنان گندم گون ـ نه سفيد بور ـ و داراي چشمان بزرگ و درشت و باسن سفت و درشت و قد رشيد و كشيدهي متناسب با پهنا سفارش شده است. اگر اين صفات در زني جمع شود، اقتضاي كمال جسماني و وسعت نظر را دارد. چنين زناني داراي جبروت زنانهاند و شوهران آنها در امور جنسي كمتر دچار حسرت و عقدهاي ميشوند.
امام صادق عليه السلام فرمود: من كنيزان سفيد و گندم گون را آزمودم؛ ميان آنان تفاوت است. تفاوت سفيد بور و گندم گون به جهت سستي اولي و مقاومت بسيار دومي در امور جنسي و ايستادگي در مقابل تعدّي ديگران ميباشد.
امام كاظم عليه السلام فرمود: خوش بختي مرد در آن است كه همسر سفيدگون نصيبش گردد و جامه از چنين اندامي برگيرد.