نوشته اصلی توسط mohammad چرا مشکلت چیه قبلنا راحت دان میکردم الان هنگ میکنه بعدشم قط میشه
نوشته اصلی توسط Chavosh یعنی چی واسم دانلود کنی باس بگی واست اپلود کنم خو اول باید دانلود کنم تا بعد آپلودش کنم
نوشته اصلی توسط MoRe خو اول باید دانلود کنم تا بعد آپلودش کنم اها حالا شد باس بری پیج سامی بیگی دو تا اجرای زنده گذاشته bbc نوروز همونا رو بی زحمت کیفیت 480
نوشته اصلی توسط Chavosh قبلنا راحت دان میکردم الان هنگ میکنه بعدشم قط میشه با browsec برو دان کن ، یوزر و پس بده به idm سرعتش هم خوبه
نوشته اصلی توسط A M I R این شعرو بعد اینکه یغما مسخرش کرد بر ضد یغما نوشت یغما چی گفته بود
نوشته اصلی توسط Chavosh اها حالا شد باس بری پیج سامی بیگی دو تا اجرای زنده گذاشته bbc نوروز همونا رو بی زحمت کیفیت 480 حالا چرا 480 واست 720 میگیرم
نوشته اصلی توسط Chavosh محسن این هفته باس یه خبر بده از البوم خیلی جو سنگینیه ! ممر پیداش نیس یحتمل رفته خبر بگیره
نوشته اصلی توسط Chavosh قبلنا راحت دان میکردم الان هنگ میکنه بعدشم قط میشه واسه منم بعضی موقع ها گیر میکنه وقتی تب زیاد باز کنی اینطوری میشه ولی دانلود منیجر میارشون بالا راحت دان میکنم بدون اینکه کلیپ بیاد
کوشان رید
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط MoRe حالا چرا 480 واست 720 میگیرم فک کنم نداشت بعدشم نیازی به اون کیفیت نیس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 447 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 447 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن