رو فولدرای درایوم راست کلیک میکنم میبینم 250 گیگ حافظه اشغال کرده ولی وقتی میرم رو درایوم properties رو میزنم 30 گیگ بیشتره چکارش کنم ؟
اون یکی درایوم هم همینجور 20 گیگ بیشتره
رو فولدرای درایوم راست کلیک میکنم میبینم 250 گیگ حافظه اشغال کرده ولی وقتی میرم رو درایوم properties رو میزنم 30 گیگ بیشتره چکارش کنم ؟
اون یکی درایوم هم همینجور 20 گیگ بیشتره
Hero Enter
Viva Real Madrid
مشکلت چیه ؟کدوم درایو
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعید مدرس:موسیقی سنتی عین الاغسواری است
فایل و فولدر مخفی داری
پوشه vol info هست
و خیلی چیزای دیگه
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
پس از آن چند نفر از نمایندگان مجلس درخواست تذکر دادند که لاریجانی با آن مخالفت کرد.
جواد جهانگیرزاده نماینده مردم ارومیه یکی از نمایندگانی متقاضی بیاتن تذکر بود که به دلیل نزدیکی صندلی خود با مهدی کوچک زاده درگیری لفظی بین وی و کوچک زاده رخ داد.
جهانگیرزاده که هنوز درخواست تذکر داشت با کوچک زاده به درگیری لفظی پرداخت و به وی گفت «بشین سر جات تو حرف نزن» دقایقی پس از این موضوع جلسه مجلس به تشنج کشیده شد و بهروز نعمتی و جواد جهانگیرزاده اقدام به فریاد در مجلس می کردند که برخی از نمایندگان مانند سیدشریف حسینی نماینده اهواز، کمال الدین پیرموذن نماینده اردبیل و جمعی دیگر اقدام به آرام کردن بهروز نعمتی کردند.
جهانگیرزاده نیز درخواست تذکر خود را چندین بار مطرح کرد اما لاریجانی به درخواست وی توجهی نکرد. پس از دقایقی فضای مجلس آرام شد اما با گذشت لحظاتی دوباره درگیری لفظی بین جهانگیرزاده و مهدی کوچک زاده رخ داد که این بار جهانگیرزاده به کوچک زاده گفت «اول تو به من فحش دادی، ... خوردی. پرونده تو دست من است» بعد از این ماجرا روح الله حسینیان و علی طاهری از اعضای کمیسیون فرهنگی نزد جهانگیرزاده رفتند و با وی گفت و گو و او را آرام کردند.
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
به اعتقاد من، نگاه تكميلي به زن اين است كه زن انساني است كه مرد نيست.
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
در حال حاضر 773 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 773 مهمان ها)