پس قبول نداری!
پس قبول نداری!
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
وی ادامه داد: به سرپرست تیمی که 30 میلیون هوادار دارد در برنامه ۹۰ وقت ندادند و این برنامه دیگر اسمی از قلعهنویی نیاورد و تصویری هم از من پخش نکند. هر چیزی حدو اندازه دارد و 20 دقیقه در مورد تیم صحبت میکند اما دو دقیقه به سرپرست تیم وقت نمیدهد. کارشناسی از قبل معلوم است اما برای اینکه به شما تریبون بدهند کارشناسی که میگویند انجام میدهید. به بازیکنانم صحبت کردم و گفتم دیگر با برنامه 90 صحبت نکنند و اسمی هم از من نیاورد و اگر هم قانونی وجود داشته باشد از او شکایت میکنم و اصلا نمیخواهم بازیهای ما را کارشناسی کنند. آزادی که این همه دوربین است. کارشناسی ها با برنامه است و این ها دردهای فوتبال ماست.
این که فردوسی پور پرسپولیسیه رو قبول دارم ولی اینو قبول ندارم که تاثیر زیادی تو روند 90 گذاشته.
خو ماجدی هم خیلی پیش اومده که اومده پشت خط حالا یه شب بحث سر گند فدراسیون بود وقت نداشتن.
ته تهش میخواست بیاد بگه پنالتی بود!خب که چی؟!
بعدش خود فروسی پور بدبخت که سر پنالتی طرف استقلالی هارو گرفت که!
این فردوسی پور هر کاری میکنه یا پرسپولیسیا شاکی میشن یا استقلالی ها.
اکثر اوقات فردوسی پور طرف حقو میگیره.
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
پارسال همین عادل چقدر واسه پرسپولیس حاشیه درست کرد ؟
دو شب پیش هم که عادل داشت از استقلال حمایت میکرد بعد اگه قرار باشه سرهر بحث سر پرست تیم ها روبیاری پشت خط که نمیشه
در ضمن این ماجدی از وقتی سرپرست شده کلا تو همه برنامه های 90 حضور فعال داره همیشه هم بی منطق از استقلال حمایت میکنه
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 163 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 163 مهمان ها)