وقتى من به دنیا اومدم پدرم ۳۰ سالش بود، یعنی سنش ۳۰ برابر من بود.
وقتی من ۲ ساله شدم پدرم ۳۲ ساله شد، یعنی ۱۶ برابر من.
وقتی من ۳ ساله شدم پدرم ۳۳ ساله شد، یعنی ۱۱ برابر من.
وقتی من ۵ ساله شدم پدرم ۳۵ ساله شد، یعنی ۷ برابر من.
وقتی من ۱۰ ساله شدم پدرم ۴۰ ساله شد، یعنی ۴ برابر من.
وقتی من ۱۵ ساله شدم پدرم ۴۵ ساله شد، یعنی ۳ برابر من.
وقتی من ۳۰ ساله شدم پدرم ۶۰ ساله شد، یعنی ۲ برابر من.
می ترسم اگه ادامه بدم از پدرم بزرگتر بشم.
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
یکی از جذابیت های دوران پیش از انتشار آلبوم های محسن ، ناشناخته بودن تمامی زوایای آلبوم هست . همه هم خوب می دونیم که لذت بخش ترین اوون ها اینه که روز انتشار آلبوم واکنش ها رو به اشعار ببینیم .
برای پاروی بی قایق ، با توجه به ترانه های خاصی که داره ، روی این وجه خیلی حساب باز کرده بودیم ، اما متاسفانه بنا بر دلایلی مهم ترین ترانه های آلبوم از قبل مشخص شدند . یک تقاضای دوستانه ازتون دارم ، اگر هم ترانه ای به دستتون میرسه یا جایی می بینین پیش خودتون نگه دارین تا لذت این بکر بودن برای دیگران باقی بمونه .
و این رو هم بهتون میگم که ملودی هایی که محسن برای این کارا ساخته ، بسیار شنیدنی خواهد بود براتون . بازم ممنونم از همراهیتون
شعرا رو نذارین من یه خطشم نخوندم خاک بر سرتون دیوثا
شعرا رو نذارین من یه خطشم نخوندم خاک بر سرتون لاشیا
شعرا رو نذارین من همشو خوندم خاک بر سرتون لاشیا
فقط به خاطر خواهش محسن پست رو پاک کردم !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرتون فردا شعر تابستون و دریا و اون یکی تنظیم بهروز و بقیه رو میذارم بعدش پاک میکنم !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا منو از خشم محسن دور بدار ..
چه طوفانی اومده ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 73 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 73 مهمان ها)