نوشته اصلی توسط Herzeleid امین بیست و چن ساله ساکن همین دور و ورا! خیلی هم خوب! خوشبختم با اینکه اسممو بگم مشکل ندارم خودم با اسمم مشکل دارم ولی بی خیال اسم خودمو میگم میتونین حدیث صدام کنین
چِ جمله ای شد
نوشته اصلی توسط SINA همش حرفه کسی آلبوم نمیده پارسال اینوقتا همین جا داشتیم حساب میکریم محسن آلبومش قبل محرم میاد یا بعدش اگه برای آلبوم جلیلی و احمدوند وبابک جهانبخش عکستو که داری فلافل میخوری وسط انقلاب تو پیج چاوشی نیوز نذاشتن هر چی میگی بگو
نوشته اصلی توسط M.GCH خوشبختم با اینکه اسممو بگم مشکل ندارم خودم با اسمم مشکل دارم ولی بی خیال اسم خودمو میگم میتونین حدیث صدام کنین همچنین هر چی دوست داری همونو بگو اینجا دیگه انتخاب با خودت
نوشته اصلی توسط Herzeleid همچنین هر چی دوست داری همونو بگو اینجا دیگه انتخاب با خودت اسمِ خودمو گفتم دیگه:))
نوشته اصلی توسط asc اگه برای آلبوم جلیلی و احمدوند وبابک جهانبخش عکستو که داری فلافل میخوری وسط انقلاب تو پیج چاوشی نیوز نذاشتن هر چی میگی بگو من انقلاب نمیرم
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط M.GCH اسمِ خودمو گفتم دیگه:)) اخه گفتی مشکل داری با اسمت :) گفتم هر طور راحت تری
نوشته اصلی توسط Herzeleid اخه گفتی مشکل داری با اسمت :) گفتم هر طور راحت تری خیلی ممنون
نوشته اصلی توسط Herzeleid بغض سبز - اجرای زنده عبدی اکبر عبدی؟؟؟!
یه غمی تو این هوا هست که ادم دلش میخواد بمیره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 598 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 598 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن