نوشته اصلی توسط asc فیلمشو میگفتن متوسطه حدس میزدم پیرو پست قبل با همایون کلا زیاد حال نمیکنم
نقش هايی كه كشيدم در روز، شب ز راه آمد و با دود اندود. طرح هايی كه فكندم در شب، روز پيدا شد و با پنبه زدود.
نوشته اصلی توسط Herzeleid حدس میزدم پیرو پست قبل با همایون کلا زیاد حال نمیکنم همایونو اگه بخواد سبک این آلبوم آخریشو ادامه بده دوس دارم ولی بخواد بزنه تو خط سنتی حال نمیکنم
نوشته اصلی توسط asc همایونو اگه بخواد سبک این آلبوم آخریشو ادامه بده دوس دارم ولی بخواد بزنه تو خط سنتی حال نمیکنم من برعکس شاید اگر بره اون سمت بیشتر بپسندم
نوشته اصلی توسط Herzeleid من برعکس شاید اگر بره اون سمت بیشتر بپسندم سنتی که توش تلفیق نباشه الان سخت میشه گوش داد خیلی یکنواخته ولی با تلفیق شنیدنی میشه البته نظر من اینه
یا خدا انگار داره بیانیه می نویسه
نوشته اصلی توسط AkbaR یا خدا انگار داره بیانیه می نویسه اکبر غرق در اشعار عینک ساز
نوشته اصلی توسط asc اکبر غرق در اشعار عینک ساز ما غرق کسی یا شعری نیستیم یاغی و رستم و یغما و صفا ما را بس ...
نوشته اصلی توسط asc سنتی که توش تلفیق نباشه الان سخت میشه گوش داد خیلی یکنواخته ولی با تلفیق شنیدنی میشه البته نظر من اینه من کارای قربانی رُ دوست دارم ولی خب سنتی صرف هم میشنیدم یه وقتی به فراخور حال مثلا بسطامی شجریان ناظری....منتها خیلی وقته که سمتش نرفتم
نوشته اصلی توسط AkbaR یا خدا انگار داره بیانیه می نویسه مسواک زدم و قرص خوردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 654 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 654 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن