نوشته اصلی توسط iman ما رفتیم سالن خوش بگذره... به سلامت
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo بچه ها گودزیلا دیدن داره؟؟؟ دانلود کنیم؟؟ یا مسخرست؟؟؟ کسی دیده؟؟؟ کیفیت بالا هم دانلود کن
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo نوید خارک خوردنی اهوازیه؟؟ من نخوردم تا حالا! بله... 2لِوِل پایین تر از خرما ـس... در واقع خرمای نرسیده ـس... اما خب شیرینه... خوراکیه... خوشمزه هم هست
نوشته اصلی توسط pirana بله... 2لِوِل پایین تر از خرما ـس... در واقع خرمای نرسیده ـس... اما خب شیرینه... خوراکیه... خوشمزه هم هست 2 لول پایین تر؟؟ پس 1 لول پایین تر چیه؟؟؟
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
ناسلامتی 16 سال از فیلم قبلیش گذشته و با تکنولوژی امروز حتماً باید کیفیت بالاتری در موضوع و فیلمنامه و جلوه های ویژه داشته باشه
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo 2 لول پایین تر؟؟ پس 1 لول پایین تر چیه؟؟؟ رطب این... اینم خارک در حال تبدیل به رطب...
نوشته اصلی توسط hesamz ناسلامتی 16 سال از فیلم قبلیش گذشته و با تکنولوژی امروز حتماً باید کیفیت بالاتری در موضوع و فیلمنامه و جلوه های ویژه داشته باشه به خاطر همین شک داشتم واسه دانلود! گاهی با اینکه امکانات بالاتر رفته ولی نمیتونن خوب درش بیارن!وقتی قصه تکراری بشه فیلم خوب ساختن خیلی سخت میشه
نوشته اصلی توسط hesamz ناسلامتی 16 سال از فیلم قبلیش گذشته و با تکنولوژی امروز حتماً باید کیفیت بالاتری در موضوع و فیلمنامه و جلوه های ویژه داشته باشه به سلامتی ایشالا
بگیر ببین من نسخه 480 رو دیدم قشنگ بود
نوشته اصلی توسط pirana رطب این... اینم خارک در حال تبدیل به رطب... رطب اینه؟؟؟ من چقدر بووقم! من فکر میکردم خرما همون رطبه!!! پس شماعی زاده ازینا هوس کرده که اون آهنگ رو خونده بود!!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 147 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 147 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن