خوشم نمیاد زیاد ازش عوضش کردم این قبلیه ..
تو هاردم دیدم گفتم الی ببینه ..
خوشم نمیاد زیاد ازش عوضش کردم این قبلیه ..
تو هاردم دیدم گفتم الی ببینه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خوشگله *** ناشور وقتی مطلب میذاری لینکشم بذار دیوث
من باید تک تک چیزا رو به شما بگم تا رعایت کنین
بچه ها بذارین بی بی سی الان درمورد امامزاده قلقلی برنامه پخش میکنن
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
شروع شد
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
کلیپ شاهینم اشغال بود
چنان نوشته بود آفیشال ویدئو فکر کردم مثل دموـش که خودش بود ویدئو هم از خودشه
آلبوم جدید مازیار فلاحی اواخر تابستان میآید/ تنوع در تنظیم قطعات
تهیهکننده آثار موسیقایی مازیار فلاحی خواننده پاپ کشورمان از تلاش برای انتشار تازه ترین آلبوم این خواننده در اواخر تابستان امسال خبر داد.
محمد حاتمپور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره انتشار آلبوم جدید مازیار فلاحی اینگونه گفت: مشغول انجام کارهای نهایی برای انتشار تازهترین آلبوم مازیار فلاحی بعد از آلبوم «لعنت به من» هستیم که هماکنون مراحل نهایی کسب مجوز را طی می کند که طبق برنامهریزیهای انجام شده تمام تلاشمان این است که بتوانیم آن را در روزهای پایانی شهریور منتشر کنیم.
مدیر موسسه آوای فروهر درباره جزییات آلبوم توضیح داد: در این آلبوم که با نام احتمالی «ماه هفتم» منتشر خواهد شد، علاوه بر حضور مازیار فلاحی به عنوان خواننده و آهنگساز، یاحا کاشانی و مازیار فلاحی ترانهسرا و کوشان حداد، شهاب اکبری و میلاد ترابی به عنوان تنظیمکننده حضور دارند و مازیار فلاحی در تنظیم چند قطعه با این افراد همکاری داشته است.
وی درباره ویژگیهای آلبوم جدید فلاحی بیان کرد: در آلبوم «لعنت به من» که مرداد سال گذشته منتشر شد امیر توسلی به عنوان تنظیمکننده همه قطعات حضور داشت اما در این آلبوم ما از حضور چند تنظیمکننده استفاده کردیم که در تنوع آثار نقش موثری را ایفا میکند. البته ترانهها و ملودی قطعات هم در این آلبوم تا حدی شباهت هایی به آلبوم اول مازیار دارد که همین می تواند برای مخاطبان جالب توجه باشد.
این تهیه کننده در بخش پایانی صحبتهای خود گفت: تمام تلاش بر این است که آلبوم در روزهای پایانی شهریور ماه وارد بازار موسیقی شود اما اگر نتوانیم در این تاریخ آلبوم را منتشر کنیم به طور حتم اوایل مهر ماه شاهد انتشار تازه ترین اثر موسیقایی مازیار فلاحی خواهیم بود.
آلبوم «لعنت به من» به تهیه کنندگی مجتبی و محمد حاتمپور، مدیریت تولید خشایار فلاحی، ضبط و میکس امیر توسلی، مدیریت اجرای مهدی میرزاباقریان با مدیریت پخش موسسه تصویرگستر پاسارگاد مرداد سال گذشته در بازار موسیقی منتشر شده است.
الی اینو دیدی ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
در حال حاضر 180 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 180 مهمان ها)