اهنگ جدید علیمردانی رو چرا نمیدن اونم جالب بود
اهنگ جدید علیمردانی رو چرا نمیدن اونم جالب بود
حمدرضا علیمردانی با صداپیشگی و گویندگی به شهرت رسید و سال گذشته در قطعه «مهمون من باش» با «مازیار فلاحی» همخوانی داشت. اولین آلبوم رسمی وی با عنوان «حبس نفس» به زودی منتشر می شود که به گفته این خواننده سبک و سیاق متفاوتی دارد.
دیشب شهاب اومده من ندیدم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان با یه ترفند خیلی خوب فیلمو میگیرم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم اینو ببند اونو باز کن
خستم کردی
علی ثابت رهبر ارکستر کنسرت های محسن یگانه در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح تازهترین برنامههای کنسرت این خواننده گفت: طی تاریخ هایی که اعلام شده تازه ترین کنسرت خود را در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی برگزار میکنیم و قرار است با اجرای چند قطعه جدید میزبان علاقهمندان موسیقی پاپ باشیم.
وی ادامه داد: در این کنسرت قطعاتی از آلبوم «حباب»، «رگ خواب» و «نفسهای بیهدف» و دیگر قطعاتی که پیش از این منتشر شده، اجرا خواهد شد. ضمن اینکه در کنسرت یاد شده قطعات سکوت، نباشی، دوست دارم، هوایی شدی، کی جای من اومد، باور کنم، نشکن دلمو، آخه دل من، رگ خواب و گناهی ندارم نیز برای علاقهمندان عرضه خواهد شد.
این تنظیم کننده درباره تاریخ احتمالی انتشار تازه ترین آلبوم یگانه توضیح داد: پیش بینی ما این است که اگر مشکلی پیش نیاید آلبوم آذرماه امسال منتشر شود. به هر ترتیب ما در این روزها به شدت درگیر کارهای این اثر هستیم که بتوانیم در تاریخ مقرر کار را وارد بازار کنیم.
ما را به جز خیالت فکری دگر نباشد
ویرایش توسط Gsshop : 08-27-2014 در ساعت 09:53 AM
در حال حاضر 782 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 782 مهمان ها)