نوشته اصلی توسط Chavosh عجبا خدایی از دنیا عقبی از اول فصل مشخص شد دعوتش نمیکنه هر وقت گل میزد میگفت یه تلویزیون بدین به سرمربی ارژانتین گلای منو ببینه
نوشته اصلی توسط mohammad نه علی دایی علی دایی که تو چشمش بهش پاس نمیدادن فیکس بازی میکردن
نوشته اصلی توسط mohammad68 اون که زیر آب زن نامرد
چه شانسی اوردیم بازیای ایران خوب موقعیه ساعتشو میگم
نوشته اصلی توسط Chavosh عجبا هیگواین-مسی-دیماریا-پالاسیو-آگرو-ماکسی رودریگز -لاوزی توز کجا بزاره؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR علی دایی که تو چشمش بهش پاس نمیدادن فیکس بازی میکردن مبعلی بازی صبا و فولاد جام حذفی تکل مبعلی علی دایی بعد از تکل:تا من هستم خواب تیم ملی رو می بینی
اره ساعتاش خوبه.. بعدش تخت میگیریم میخوابیم
نوشته اصلی توسط mohammad68 هیگواین-مسی-دیماریا-پالاسیو-آگرو-ماکسی رودریگز -لاوزی توز کجا بزاره؟ اخه من گفتم هیگو مصدوم شده شاید اونقد خوب اماده نشه توز نوک حمله بازی کنه پشت سرش مسی دی ماریا اگرو
نوشته اصلی توسط mohammad مبعلی بازی صبا و فولاد جام حذفی تکل مبعلی علی دایی بعد از تکل:تا من هستم خواب تیم ملی رو می بینی یکی رو بگو 2تا بازی ملی درست حسابی داشته باشه... این که قلع و قم کرد... به سیدم رحم نکرد
نوشته اصلی توسط mohammad68 هیگواین-مسی-دیماریا-پالاسیو-آگرو-ماکسی رودریگز -لاوزی توز کجا بزاره؟ ماکسی رودریگز که .... لاوتزی وینگر مهاجمه ولی توز مهاجم هدفه فرق دارن با هم رقیب توز پالاسیو بود که خب توز از پالاسیو خیلی بهتره ولی یکی دو سال پیش با مسی مشکل پیدا کرد هر چند تکذیب کردن جفتشون ولی بخاطر همون دعوت نمیشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 129 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 129 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن