بنز درخواست دستمزد بیشتر از رئال کرده
حامد فلاح چرت میگه تو چرا باور میکنی
نوشته اصلی توسط vahid بنز درخواست دستمزد بیشتر از رئال کرده فک کنم اگر دیشب گل زده بود شبونه خودشو ترنسفر می کرد
شقیری
نوشته اصلی توسط HO33E!N فک کنم اگر دیشب گل زده بود شبونه خودشو ترنسفر می کرد بنز رو تا موقعی که نندازن بیرون هیچ جا نمیره بنز اول هوادار رئاله بعد بازیکنش خودش گفته با رونالدو نازاریو رئالی شدم
نوشته اصلی توسط mohammad حامد فلاح چرت میگه تو چرا باور میکنی هر از گاهی از این چرت و پرتایی که مینویسی بعضیاش درست در میاد + الان به روزترین اخبار متاسفانه فقط تو سایت همین دیوثه
نوشته اصلی توسط mohammad بنز رو تا موقعی که نندازن بیرون هیچ جا نمیره بنز اول هوادار رئاله بعد بازیکنش خودش گفته با رونالدو نازاریو رئالی شدم اکثر فورواردهایی که میشناسم شیفته بازی رونالدو نازارایو هستن بالوتلی گفته بود، اگه کاری کنید من رونالدو رو از نزدیک ببینم و باهاش حرف بزنم قول میدم آدم بشم
نوشته اصلی توسط mohammad بنز رو تا موقعی که نندازن بیرون هیچ جا نمیره بنز اول هوادار رئاله بعد بازیکنش خودش گفته با رونالدو نازاریو رئالی شدم درود بر شرفش
نوشته اصلی توسط vahid هر از گاهی از این چرت و پرتایی که مینویسی بعضیاش درست در میاد + الان به روزترین اخبار متاسفانه فقط تو سایت همین دیوثه البته این بدبخت فلک زده هم تقصیرش نیست روزنامه ها زیاد چرت مینویسن
نوشته اصلی توسط vahid هر از گاهی از این چرت و پرتایی که مینویسی بعضیاش درست در میاد + الان به روزترین اخبار متاسفانه فقط تو سایت همین دیوثه ترجیح میدم از آی اسپورت خبر بخونم تا مرجع خبری
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 63 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 63 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن