نوشته اصلی توسط Milad پسرش گواهینامه نداره پورشه سوار میشه انوقت من 4 ساله گواهینامه گرفتم فرغون هم سوار نمیشم منم تا 5 سال پیش ماشین نداشتم الانم یه 206 دارم مثلا مهندس این مملکتم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 منم تا 5 سال پیش ماشین نداشتم الانم یه 206 دارم مثلا مهندس این مملکتم باز 206 داری خداروشکر کن با اختلاف بهترین ماشین باران رو داری
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad باز 206 داری خداروشکر کن با اختلاف بهترین ماشین باران رو داری قبل از عید میخواستم عوضش کنم که گفتن پول رو نگه دار واسه خرید خونه مورتوض هم شده بود راهنمای من واسه خرید ماشین
نوشته اصلی توسط ehsan1361 وقتی هوتن ماشین 2 میلیاردی سوار میشه اینم میگه بابا مافیا منم میخوام اردشیر با اختلاف موفق ترین مربی ایران
نوشته اصلی توسط Herzeleid اردشیر با اختلاف موفق ترین مربی ایران البته با روابط مافیایی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 البته با روابط مافیایی توهمات اثبات نشده
میلاد استعداد یابی کردم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 قبل از عید میخواستم عوضش کنم که گفتن پول رو نگه دار واسه خرید خونه مورتوض هم شده بود راهنمای من واسه خرید ماشین واسه خودت مافیا هستی اونوفت ما یه گیتار الکترونیک میخوایم بخریم باید از 10 نفر پول بگیریم
نوشته اصلی توسط HO33E!N توهمات اثبات نشده اومدی شادوماد من فکر کردم دوماد اردشیر شدی رفت
نوشته اصلی توسط HO33E!N میلاد استعداد یابی کردم الان ذکر و خیرت بود کی هست ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 142 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 142 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن