چه بی سر وصدا همه رفتن با اختلاف بی خداحافظی ترین رفتن باران
Hero Enter
Viva Real Madrid
فدراسيون جهاني کشتي (فيلا) رسما اعلام کرد طالب نعمتپور فرنگي کار ايراني، به دليل مثبت شدن نمونه دوپينگش از حضور در رقابتهاي ورزشي محروم شد.
فيلا در اين باره نوشت که هر دو نمونه A و B اين کشتيگير که در جريان جام جهاني کشتي فرنگي تهران از وي گرفته شده، مثبت بوده است.
فيلا همچنين نوشت: آزمايشگاه ضد دوپينگ در کلن آلمان اعلام کرده که نعمتپور از ماده ممنوعه آنابوليک استروئيد ترندبلون استفاده کرده است.
فدراسيون جهاني کشتي در اين رابطه اعلام کرد: نعمتپور بر اساس قوانين موقتا براي دو سال از حضور در تمامي ميادين کشتي محروم شده است که البته راي نهايي نيز در اين رابطه اعلام ميشود.
چه عکسی --- ---
چهره ی بازیکنای روبرو --- حتی بازیکن پرتغال جالبه ---
اگه مدافع سمت راست هم تصویرش مشخص بود خیلی جالبتر می شد ---
اشتباه مسلم دروازه بان --- این موقعیت را برای رونالدو ایجاد کرد ---
بهترین جام جهانی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب اومدم پیش بینیامو اس بزنم، میخواستم بازی بلژیک کره رو 1-1 بزنم، بازی الجزایرو 2-1 به نفع الجزایر، بعد که اس ام اس ها رو زدم، دو سه دقیقه قبل مسابقه گفتم نکنه وارونه فرستاده باشم، نگاه کردم دیدم وارونه زدم...
صبح داشتم به این فکر می کردم که اگه اون دو سه دقیقه قبل بازی این فکر به ذهنم نرسیده بود، الان به جای 4 امتیاز، 17 امتیاز گرفته بودم
سرمربي تيم ملي عنوان کرد: اميدوارم هر تيمي شايستهتر است و بازي بهتري ارائه ميکند قهرمان شود اما در عين حال اميدوارم با توجه به کاري که داور صربستاني در ديدار ايران و آرژانتين انجام داد و يک پنالتي مسلم را براي ما نگرفت، صربها هيچ وقت نه قهرمان شوند و نه در جام جهاني موفقيتي کسب کنند
در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 28 مهمان ها)