نوشته اصلی توسط HO33E!N نه ندیدم.من دارمیان ایتالیا رو خوشم اومد.از ایموبیله هم بدم اومد.یه بازیکن کلمبیا داشت اونم خیلی خوب بود بلیند رو خوب دیدم دفاع چپ هلند ... کوئینترو بازیکن کلمبیا هافبک بازیساز ... مسعود شجاعی هم عالی بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N نه ندیدم.من دارمیان ایتالیا رو خوشم اومد.از ایموبیله هم بدم اومد.یه بازیکن کلمبیا داشت اونم خیلی خوب بود در مجموع کارواخالو به دارمیان ترجیح میدم، ایموبیله تو لیگ فوق العاده بود، شک ندارم زیر دست کلوپ پیشرفت میکنه
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اگه بیاد من طرفدار ایتالیا میشم با اینکه تقریبا متنفرم از فوتبال ایتالیا
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نه
نوشته اصلی توسط mohammad68 بلیند رو خوب دیدم دفاع چپ هلند ... کوئینترو بازیکن کلمبیا هافبک بازیساز ... مسعود شجاعی هم عالی بود دیپای
نوشته اصلی توسط vahid دیپای هان؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اگه بیاد من طرفدار ایتالیا میشم با اینکه تقریبا متنفرم از فوتبال ایتالیا بچگی عاشق سبک فوتبالش بودم
نوشته اصلی توسط vahid در مجموع کارواخالو به دارمیان ترجیح میدم، ایموبیله تو لیگ فوق العاده بود، شک ندارم زیر دست کلوپ پیشرفت میکنه ما جدی جدی هیچکیو نمیخوایم بگیریم؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 هان؟ ممفیس دیپای، دفاع چپ ذخیره هلند... هر موقع اومد تو بهتر از دفاع فیکسشون بود، گل هم زد
نوشته اصلی توسط mohammad68 هان؟ دروازه بان غنا جانشین رحمتی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 363 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 363 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن