[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینکه کسانی میتوانند در موردش صحبت کنند که بخشی از افتخاراتش را داشته باشند و در مورد بحث گرفتن پیراهن مسی گفت: فردی که از من ایراد میگیرد، اگر جلویم بیاید برای دریافت لباسم خواهش میکند و اگر مسی را ببیند به گریه میافتد. ---
آیا شما به مسی گفتید که پیراهنت را بعد از بازی به من بده؟ وی در پاسخ به این پرسش گفت: قبلا در مورد صحبت کردم. 6 سال در اسپانیا حضور داشتم و اصلا پیراهن مسی را از او نگرفتم. در سال 2006 و زمانی که جوانتر بودم و عشق لباس گرفتن داشتم هیچ وقت این کار را نکردم، حتی اگر لباس مسی را گرفته باشم این مساله برایم افتخار دارد.
----
---- میگه نگرفتم ---
در حال حاضر 426 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 426 مهمان ها)