[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
تتلو همین الان اعلام کرد من غلط بکنم یکی از اون ۱۱ تا باشم من یکی از اون ۶ تام![]()
گزارشات رسیده از ایتالیا، نشان میدهد تبعات حذف آتزوری از رقابتهای جام جهانی همچنان ادامه دارد و مشاجره میان بوفون و کاسانو تازه ترین این تبعات است.
اخیراً گزارش شده بود که جیانلوئیجی بوفون و دانیله دروسی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی ایتالیا از جمله کاسانو را مورد انتقاد قرارداده اند و نسبت به این مسئله، به پراندلی اعتراض کرده بودند.
امّا کاسانو که این شایعات را شنیده در هواپیما و مسیر بازگشت به ایتالیا به بوفون گفته:
"ما تنها بازی که پیروز شدیم، تو[بوفون] روی نیمکت بودی."
بوفون در برتری 2-1 تیم ملی ایتالیا مقابل انگلیس به دلیل مصدومیت در بازی حضور نداشت و سیریگو جانشین او در این مسابقه شده بود. گفته میشود فنتآنتونیو(کاسانو) اظهار کرده که بوفون و دروسی میخواهند همه تصمیمات را خودشان بگیرند.
گفته میشود بوفون نیز در واکنش به کاسانو، او را تهدید کرده که به او سیلی خواهد زد. امّا جالب اینجاست که صبح امروز بوفون در واکنش به این صحبتها به کوریره دلو اسپرت گفت:
"هیچ اتفاق غیرمعمولی میان من و کاسانو رخ نداده است. نمیدانم رسانه ها چه اصراری به ساختن این شایعات دارند."
حسین من کجایی
که رخ نمی نمایی
چرا اینقدر می خوابی
تو که همیشه اینجایی
دو بیتی بود بداهه
امروز داغون شدم![]()
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)