نوشته اصلی توسط Herzeleid به جرات مانچو و بنتیز هم میشه اضافه کرد به این لیست مانچو رو اضافه کردم ولی بنیتز بعضا کارهای عجیب و غریبی کرده
نوشته اصلی توسط HO33E!N ببینیم میتونه با از دست دادن این ماه مبارک دنیای خراب خودشُ تکمیل کنه یا نهههه؟ به جرات میتونم بگم دیگه امیدی بهش نیست
نوشته اصلی توسط HO33E!N رایکارد مثل دلبوسکه مربی ضعیفیه باشه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N به جرات میتونم بگم اسکولاری با اختلاف خوش شانس ترین مربی تاریخ بود که با بیلسا روبرو نشد به جرات میتونم بگم جای بیلسا خیلی خالیه تو جام
نوشته اصلی توسط Herzeleid به جرات میتونم بگم دیگه امیدی بهش نیست به جرات میتونم بگم استعدادش در شناسایی استعداد بازیکنای جوون به مراتب بیشتر از تشخیص توانایی مربیان هستش
نوشته اصلی توسط HO33E!N مانچو رو اضافه کردم ولی بنیتز بعضا کارهای عجیب و غریبی کرده به عنوان نمیونه میشه به گل ارواح اشازه کرد
نوشته اصلی توسط Herzeleid به جرات میتونم بگم جای بیلسا خیلی خالیه تو جام به جرات میتونم بگم اگر شیلی با بیلسا اومده بود نعش برزیل رو تو دلا هوریزنته مینداخت و میرفت
نوشته اصلی توسط HO33E!N به جرات میتونم بگم استعدادش در شناسایی استعداد بازیکنای جوون به مراتب بیشتر از تشخیص توانایی مربیان هستش به جرات میتونم بگم تو دلش گواردیولا هم تحسین میکنه
نوشته اصلی توسط Herzeleid به جرات میتونم بگم تو دلش گواردیولا هم تحسین میکنه مگه میشه فوتبال رو فهمید و گواردیولا رو تحسین نکرد(حربه بارسایی ها برای توصیف پپ و مسی)
نوشته اصلی توسط HO33E!N به جرات میتونم بگم اگر شیلی با بیلسا اومده بود نعش برزیل رو تو دلا هوریزنته مینداخت و میرفت به جرات میتونم تایید کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 417 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 417 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن