بحثا رو خوندم نظرمو بدم
این که مسی با تمام بازیکنای هم نسلش متفاوت بوده شکی درش نیست!
مسی یه ستاره یا قوث ستاده نیست که هر از چدگاهی تو هر تیمی دیده میشه!
یه نابغست که اتفاقا خیلی هم تاثیر گذار بوده
راجع به تاثیر گذاری هم حسین درست میگه هم شما فوتبال امروز با قبل خیلی تفاوت کرده تیما فاصلشون کم شده گل زدن سخت تر شده و..........
اما تو همین فوتبالم یه نابغه مثل مارادونا میتونه تیمشو یه تنه قهرمان کنه اصلا شکی درش نکنین
تو بیست سال اخیرم میتونم بگم زیدان موثر تر بوده و اصلا نمیشه نادیده گرفتش هر جند توانایی فردیش از مسی هم کمتر بوده باشه که به نظرم نیست!
اما مسی به مراتب از رونالدو اورجینال و کاکا و دینهو و بقیه بهتر بوده و قطعا جزو بهترینای تاریخم هست جالا 5 تا یا 10 تا بعدا مشخص میشه
بهر حال همه بازیکنا تو یه مقطع اوج میگیرن و همیشه تو اون سطح نمیمونن
رونالدو زیدان مسی و.. هر بازیکنی تو دنیا اگه 8 سال بخواد بازی کنه همه اون 8 سالو تو یه سطح نیست
شاید یه بازیکن 1 بار توپ طلا برده باشه ولی از کسی که 3 بار برده بهتر باشه
زیدان یه بار توپ طلا برده رونالدییو 2 باز ولی اکثرا معتقدن زیدان فوتبالیست بهتری بوده
غرضم از این حرف این بود که نمیشه گفت که چون 1.2 بازی که توپ طلا رو دادن به مسی و نباید میدان ذره ای از توانای هاش و اینکه باید تو حداقل 5 بازیکن برتر دنیا قرار بگیره کم کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر بازیکنی دوران اوج داره
زیدان تو دوران اوجش فرانسه رو قهرمان اروپا و جهان و نایب قهرمان جهان کرد
مارادونا هم تو ناپل و ارژانتین فوق العاده بود
پله هم تو دوران اوجش برزیل و سه بار و تو سانتوس هم قهرمانی بدست اورد
من خودم البته از اون ادمایی هستم که فوتبال مدرن الان رو بهتر و حرفه ای تر از اون زمان میدونم و کاری که زیدان کرد و باارزش تر از مارادونا میدونم
ولی مسی حتی تو دوران اوجش هم تو کشور خودش نتونست ارژانتین رو قهرمان امریکا کنه در حالیکه نه برزیل برزیل بود نه مدعی بزرگی وجود داشت
بارسا بدون مسی نابود نمیشه ولی مسی بدون بارسا معلوم نیست چی سرش بیاد واسه این حرفم میتونم دوران مصدومیت امسال مسی رو بگم که بارسا با اختلاف اول بود
هر چند نمیشه مسی رو تو قهرمانی های بارسا نادیده گرفت
Hero Enter
Viva Real Madrid
اگه جلوی مارادونا یه خط دفاعی مثل بازی رئال - بایرن میچیدن، اونم هیچ کاری نمیتونست بکنه
در حال حاضر 409 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 409 مهمان ها)