صفحه 1285 از 3994 نخستنخست ... 2857851185123512751283128412851286128712951335138517852285 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 12,841 به 12,850 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    كريس فقط يه ستارست نه بيشتر نميشه در كنار نابغه ها قرارش داد
    اول باید معلوم بشه تعریفت از نابغه چی هست بعد بحث کنیم اگه تعریفت از نابغه کسی هست که هوشش بالاست من لمپارد و ژاوی و اوزیل و کلایورت رو بالاتر میدونم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    زود بگم و برم
    خوشبختانه امین چون از روی تعصب حرف نمیزنه موضعش به من نزدیک تره ولی شما تعصب چشمتون رو همه چی بسته

اول اینکه با احترام به همه باید خیلی کوته نگرانه به موضوع نگاه کرد که فوتبال اون زمان رو بخوای با الان مقایسه کنی بعدبگی چرا ارسنال و چلسی و .... اون زمان قهرمان نمیشدن ؟! چه ربطی داره به اصل موضوع ؟!
    اصلا رئال و بزرگیش به کنار
    فوتبال 40 سال پیش با الان ذره ای قابل مقایسه نیستند ! تو هیچ زمینه ای نمیشه باهم مقایسه کرد
    شما فوتبال تاتیکی و فکورانه الان رو با فوتبال ستاره محور ون زمان مقایسه میکند ؟
    همین ارسنال صاحبش یه کارخونه بودن گفتن دور هم بریم به بااشگاه فوتبال بزنیم واسه سرگرمی عده ای از همون محل جمع میشدن میرفتن با تیم های لندنی بازی میکردن
    رو هم 5 تا باشگاه حرفه ای تو جهان نبوده بردار من !

بخاطر همین یه فوق ستاره ای مث دی استفانو بوده که میتونسته راحت اینجوری جولان بده چون از 10.8 تیم لیگ اسپانیا 30 بازیکن حرفه ای نبوده

همین که تاثیر ستاره ها هر سال داره کمتر میشه نشون دهنده اینکه فوتبال از اون شکل کلاسیک که سرنوشت یه بازی رو چند بازیکن مشخص تایین میکردن بیرون میاد و جام جهانی امسال هم مصداق بارز این حرف منه

4 گل زدن به گرنادا و ختافه نشان از ستاره شدن نیست بعد گل زدن تو فوتبال نیمه اماتور( اگه نگم اماتور) اون زمان باعث ستاره شدن
    یه مثال :
    یه بازیکن تو لیگ اماتور ایران ستارست همه کار میکنه گل میزنه تیمو قهرمان میکنه بعد میشه انو با یه بازیکن از لیگ برتر انگلیس مقایسه کرد ؟!
    میخواین قبول کنین با نه فوتبال الان به طور وحشتناکی سخت تر از 10 سال قبل شده و 10 سال بعد هم از این سخت تر میشه و این روند ادامه دشته و داره
    وقتی میخوای چند بازیکن رو با هم مقایسه کنین باید تمام جمبه ها رو در نظر بگیری بعد بگی بکن بائر بهتره یا مسی ؟!

در بزرگ بودن مسی همینو بس که جرات اینو مردم و کارشناسا که با پله ماردونا مقایش میکنن ولی هیچ کس نمیتونه بگه رونالدو پرتقالی بهتره یا مسی !
    نه رونالدو نه هیچ کدوم از ستاره های 10 سال اخیر
    اخرین بازیکنی که با ماردونا مقایسش میکردن زیدان بود
    تا حد زيادي قبول دارم!
    كلا فوتبال خيلي تفوات مرده فاصله تيما كم شده بيشتر رو تاكتيك نتايج رقم ميخوره تا توانايي فردي
    همين نيمار و مسي شايد ده سال پيش بازي ميكردن به مراتب ميتونستن خيلي موفق تر باشن تا حالا
    البته من نميكم الان مارادونا نميتونست كاشرو تكرار كنه يا زيدان و....
    ولي واقعيت اينه كه ديگه فوتبال طوري نيست تو يه بازيكن داشته باشي بگي با اين يك تنه قهرمانم و فلان

دقيقا تو دو سه دهه اخير ميشه گفت زيدان و مسي گل سرسبد بودن و ميشه تو بزرگان تاريخ جاشون داد

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    اینو به اون حسین بگو
    من نمیگم کاری که پله و مارادونا کردن کوچیک بوده ولی انصافا ساختار دفاعی ها مشکل داشت
    تمرین ها انقدر حرفه ای نبود
    مثلا المان با بکن باوئر 2 ماه تمرین نکرده بود میاد تو جام و مدعی اول قهرمانی میشه
    حرف من اینه فوتبال اون زمان اماتور بوده و ستاره محور وسلام
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    به هر حال من نظرم تحت هیچ عنوان عوض نمیشه... مسی تو اوجش پشم رونالدو نازاریو هم نبود... و من الله التوفیق

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    شايد استعداد رونالدو اورجينال از خود نارادونا و پله هم بيشتر بوده اما در حد استعداد موند!
    هيچكس نميتونه بگه رونالدو اورجينال از مسي تاثيركذارتر بوده اگر بگه قطعا از رو شكم همچين حرفي زده
    اگه رونالدو مصدوم نمیشد از مارودونا هم فوتبالیست بزرگتری می شد اگه
    اگه اما
    رو بزاریم کنار
    اگه ارسنال بازیکناشو حفط میکرد الان 3 تا لیگ برتر حداقل برده بود ولی الان که نبرده اگه هم جام نمیشه
    درسته حرف منظقیه ولی اگه و اما در فوتبال اهمیتی نداره
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    افتخار ملاک مقایسه نیست... رونالدو هم تو 17 سالگی تو تیم ملی برزیل به جام جهانی دعوت شد... اونم چه برزیلی؟ برزیل با روماریو و ببتو... این که مسی تو تیمش تاثیرگذار بوده یه حرفه... اگه قرار باشه بحث اما و اگر وسط باشه، از همین جامها، همین جوری خیلیهاش زیر سواله، اگه مسی هم نبود ممکن بود چند تا کمتر بگیرن... ولی اگه رونالدو نبود آیا برزیل الان 5 تا جام جهانی توی ویترین داشت؟
    منم افتخار و رمورد رو به تنهايي ملام قرار نميدم اما بالاخره در كنار عوامل ديگه ميشه بهش استناد كرد
    الان من بيام بگم لمپارد بهترين هافبك تاريخ از هر ركوردي هم بخواي ميارم كه از تمام هافبكا بهتر بوده انا ايا اين طوره؟؟ معلومه كه نه
    ولي مسي هم رمورد زده هم تاثير گذار بوده خم كاراي خارق العاده كرده و .....
    اما و اگر اون بگيم اگر رونالدو نصدوم نميشد!
    اگر دي استفانو جام جهاني بازي ميكرد!
    اگر پله دو جام جهاني رو مصدوم نميشد!
    و....
    من ميگم مسي تو هنه اينا اين اما و اگرا رو نداشت يا كمتر داشت و و بيشتر كل كرد

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    مسی اونقدرها هم که فکر می کنی تاثیرگذار نبوده... بیش از 60-70 درصد گلهاش تو بارسلون، روی بازی سازی بی نظیر هم تیمی هاش بوده (دروازه خالی یا دو به تک)... ضمنا اگه مسی بازیکن بود توی اوجش توی تیم ملی نصف بازیهاش توی باشگاه رو انجام میداد
    گلای رونالدو برزیلی و مسی رو یه مقایسه کن فقط همین
    ببین نبوغ فردی تو کدومش بیشتر بوده

فوق حرفه ای
    به حرات میتونم بگم سطح جام جهانی اون زمان ربع چمپونز لیگ الان نیست
    به جرات میتونم بگم اگه مارودونا الان بازی میکرد ابدا نمیتونست تیشو قهرمان دنیا کنه به این صورت

سرمربی ارژانتین اون زمان میگفت تاتیک ما این بود توپ رو برسونیم به مارودنا وسلام اون همه کار میکرد واسمون
    الان یه بازیکن باشه 5 برابر مارونا هم استعداد داشته باشه با این شیوه بازی دست بیل هم نمیبره اون تیم چه برسه به قهرمان جام جهانی !
    من خودم بارها گفتم اون زمان رو نمیشه با الان مقایسه کرد ولی اگه تاکتیک این بود که توپو به مارادونا برسونن چون سطح مارادونا حداقل دو سه برابر بقیه بوده چه بازیکنای خودی چه بازیکنای حریف
    اگه تیم انگلیس اماتور بوده ارژانتینیا هم اماتور بودن
    و اگه مثلا کلمبیا حرفه ایه ارژانتین هم حرفه ایه و این همه تورنمنت مسی باید موفقیتی رو کسب میکرد
    من بازم میگم خودم مخالف اینم که الان رو با 20 سال قبل مقایسه کرد ولی اگه خیلی فاکتور ها رو کنار هم بزاریم مسی نمیتونه جزو 5 تا باشه اینو از تعصب نمیگم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    حرف من اینه فوتبال اون زمان اماتور بوده و ستاره محور وسلام
    ولی بازم میگم بازیکن موفق کسی هست که تونسته باشه علاوه بر موفقیت های فردی ،گروهی ها رو هم درو کرده باشه
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    در بزرگ بودن مسی همینو بس که جرات اینو مردم و کارشناسا که با پله ماردونا مقایش میکنن ولی هیچ کس نمیتونه بگه رونالدو پرتقالی بهتره یا مارادونا !
    نه رونالدو نه هیچ کدوم از ستاره های 10 سال اخیر
    اخرین بازیکنی که با ماردونا مقایسش میکردن زیدان بود

ویرایش

صفحه 1285 از 3994 نخستنخست ... 2857851185123512751283128412851286128712951335138517852285 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 446 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 446 مهمان ها)