شکیرا-نامزد نیمار و الکسیس با اختلاف
ویرایش توسط Milad : 06-30-2014 در ساعت 12:18 AM
Hero Enter
Viva Real Madrid
من تنها دلیل موفقیت انجلوتی رو ارامش و صبرش میدونم
انجلوتی مرد میدون دیده ایه
بازیای زیادی رو تجربه کره چه تلخ چه شیرین
تنوع سبکی زیادی نداره
ولی خیلی خوش شانسه بزنم به تخته
چرا سایت یه دفعه هنگ می کنه؟ --- فقط از من اینطوریه؟ ---
سرعت ریده حسین نمیشه نقل گرفت
ولی میخوام بگم تو تحت هر شرایطی حرف خودتو میزنی
کار دلبوسکه با رئال کوچیک میدونی ولی کار مو رو بزرگ
ولی از نگاه من کار جفتشون بزرگ بوده ولی الان بهم بگن دوست داری مربی رئال مو باشه من میگم نه چون مو به درد رئال نمیخوره ولی احتمال میدم تو بگی اره
تو میگی 10 سال دیگه یه سریا مسی و رونالدو رو پشم میدونن و ستاره های اون زمان رو خدا من میگم تو هم مورینیو رو خدا میدونی و 10 سال پیش رو پشم پس تفاوتی نداره
Hero Enter
Viva Real Madrid
چیه تا دری به تخته میخوره پای مورینیو رو میکشین وسط؟؟؟؟
میخوای بقیه رو بکوبی به مورینیو چیه؟؟؟؟
اینم بگم اینو قبول ندارم که مورینیو بدشانس بوده و انجلوتی خرشانس
بازی با دورتموند از دقیقه اول حمله کردیم و بردیم و ثمرش این بود بازی برگشت با اینکه یه پنالتیمون خراب شد و جند تا موقعیت رو نزدیم و کریس مصدوم بود ایارا بدبود تیم ضرر نکرد
یا 5-6 تا به شالکه زدیم باعث شد تیم دیگه بازی برگشت نیازی به این نداشته که شانس کمکش کنه
ولی مو با اینکه خودم بزرگترین مربی دنیا میدونمش یا لااقل جزو چند تای اول ولی سالی که لالیگا رکورد ها رو بردیم جلو مونیخ بعد دو گل کشید عقب و شکست خوردیم
تیمی که 20 دقیقه 2 تا زد میتونست حداقل یکی دو تا دیگه بزنه وصعودش رو قطعی کنه ولی ریسک نکرد پس این اشتباهشو نمیشه بزاری سر بدشانیش
من خودم یه بار اول فصل با یکی از دوستام بحث میکردم رفیقم گفت تو که انقدر مورینیو رو دوست داری برو هوادار چلسی شو ولی قبول دارم اشتباه کردم اینو میخوام بگم که مو رو قبول دارم
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 395 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 395 مهمان ها)