حشمت فردوس هم خواننده شد
نوشته اصلی توسط mohammad حسین دمت گرم ولی لینکش خرابه احمد دمت گرم فدات لینک چورن بده چورن استاز مورد علاقت ؟
نوشته اصلی توسط Armila حالا تو زیاد هم جدی نگیر مریم یکی از درسای اصلیمون خیلییییییی سخت بود کلا سخت تر از پارسال بود دیگه حالا هرچی خدا بخواد اون دوستمم که قبلا بهت گفته بودم میگفت یکی از تخصصیا و ادبیاتش سخت بود دوستم کانون ادبیات 100 میزد همیشه ولی ناراضی بود از ادبیات ایشالله خوب شه نتیجه
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط ahmadsp تهران بری تنها ؟ خدا رو شکر دانشگاه تهران الان منتظر منه حالا میگم زیاد هم جدی نگیرین دعا کنین برام
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط Armila دانشگاه تهران الان منتظر منه حالا میگم زیاد هم جدی نگیرین دعا کنین برام صندلی های داشنگاه تهران رو واسه ما گرگانی ها ساختن شارژ میگیریم دعا میکنیم
نوشته اصلی توسط Armila خیلیییییییییییی هم عالیییییییییییییی اینستاگرام نیستی؟ هستم ولی اپلیکیشنشو پاک کردم از رو گوشیم فردا همه رو نصب میکنم یوزرمو برات میفرستم
نوشته اصلی توسط Maryam اون دوستمم که قبلا بهت گفته بودم میگفت یکی از تخصصیا و ادبیاتش سخت بود دوستم کانون ادبیات 100 میزد همیشه ولی ناراضی بود از ادبیات ایشالله خوب شه نتیجه به نظر من دین و زندگیش سخت بود تو عمومیا ولی تخصصیا اکثرا میگفتن خیلی پیچوندن امسال
نوشته اصلی توسط Armila حذف بشه بخندیم
نوشته اصلی توسط ahmadsp صندلی های داشنگاه تهران رو واسه ما گرگانی ها ساختن شارژ میگیریم دعا میکنیم کجای گرگانی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 401 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 401 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن