نوشته اصلی توسط HO33E!N اردشیر:اگر مافیا هم باشم مافیای خوبی هستم با اختلاف احمقانه ترین جمله ی اردشیر
نوشته اصلی توسط Armila خوبه پس منو مریم رتبه خوب بشیم جزو استثنا ها به حساب میایم ایرانی تو محدودیت ها ستاره میشه
نوشته اصلی توسط mohammad حالم از این فوتبال مسی و رونالدو بهم میخوره حالم از این فوتبال فکورانه به هم میخوره
نوشته اصلی توسط HO33E!N ولی به نظر من شما 2 تا برید فیلم شوخی با شما 1و 2 رو ببینید بخندید برا روحیتونم خوبه How i met your mother که احمد هم ذکر کرد چطو ؟
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط HO33E!N اونم خوبه البته صوبتای مهران خنده دار تر از آیتماشه ولی همون شوخی با شما ببین شوخی با شما چیه؟ سریاله؟ ایرانیه؟ نوشته اصلی توسط Armila سریالای استاد مدیری رو نپرسیده بخر پول ندارم
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط ahmadsp مگه نزدیشون ؟ اگه نزده باشی الان شاه اسماعیل هستی برا خودت رتبه 1 برا تویه نه دیدم حیفس
نوشته اصلی توسط Maryam حالا لازم به گفتن نیست ولی مامانم نبود واسه آبکش کردن برنجش زنگ زدم دختر عموم از اون پرسیدم دختر عموت چند سالشه ؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N حالم از این فوتبال فکورانه به هم میخوره بازیکنی خوبه که بتونه جام جهانی رو ببره
نوشته اصلی توسط ahmadsp ایرانی تو محدودیت ها ستاره میشه توانا بود هر که دانا بود
ماه رمضمون میرسه به لره میگن روزه میگیری میگه اینهمه بازی با ارژانتین دعا کردم اخرش گلو خوردیم حالا خدا به همون مسیش بگه روزه بگیره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 54 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن