نوشته اصلی توسط HO33E!N من برا تاینی داشتم سرعتش اومد پایین دیگه تمدود نکردم منم تاینی دارم اره سرعتش افتضاح شده
نوشته اصلی توسط HO33E!N دختر اینجاست وگرنه صریح تر اعلام میکردم دیدگاهمو بزار مسی کار خودشو بکنه تیمو قهرمان کنه بعد هر چی خواستی بگو وظیفه سنگینیست مربی کاپیتان بازیکن
نوشته اصلی توسط mohammad کوکائین کش ترین بازیکن تاریخ و البته بهترین من اتفاقا بازیکنای بی سرو صدا رو دوس ندارم باید مثل مورینیو و مارادونا حاشیه ساز باشی
نوشته اصلی توسط Ghavam مسی تنها جانشین مارادونای افسانه ای پژمان نوری جانشین هاشم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بزار مسی کار خودشو بکنه تیمو قهرمان کنه بعد هر چی خواستی بگو وظیفه سنگینیست مربی کاپیتان بازیکن اینقد حاشیه سازی میکنم تا حذف شن
اینم سریالای من
نوشته اصلی توسط HO33E!N من اتفاقا بازیکنای بی سرو صدا رو دوس ندارم باید مثل مورینیو و مارادونا حاشیه ساز باشی بلا گوتمن-بالوتلی
نوشته اصلی توسط mohammad فریند و چجوری با مادرت اشنا شدم هم چون هر قسمتش 20 دقیقست عالیه تو بیکاری ادم ببینه هم یکم میخنده هم وقتش سپری میشه اسم سریاله منحرف
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط HO33E!N اینقد حاشیه سازی میکنم تا حذف شن حسین مورینیو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 480 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 480 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن