نوشته اصلی توسط mohammad هر چقد مو بزرگه دلبوسکه همونقد مو وقتی از چلسی رفت و 10 سال رفت پهلو زنش چرت زد تا یه تیم بزرگ بدن دستش مقایسشون میکنیم
نوشته اصلی توسط HO33E!N من اسمی از مورینیو نیاوردم دوما همین که بعد از رفتن از یه تیم 10 سال نمیخوابه با اختلاف نسبت به دلبوسکه خداست الان این خودش تعریفه از دلبوسکه بعدی ها با تیم بهتر از اون زمان هم نتونستن رئال رو به قهرمانی برسونن این هست عظمت دلبوسکه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mohammad مگه تقصیر دلبوسکه بود تیم 10 سال خوابید تقصیر پیرمرد خرفت بود با خوانده راموس و کیروش و لوکزامبورگو و کاماچو اوردنش مگه یه پیرمرد خرفت چندبار باید اشتباه کنه تو دنیا کلا تیم دیگه ای نبود؟من هیچی حالیم نیست کل دنیا هم حالیشون نیست فقط تو و میلاد میفهمین
نوشته اصلی توسط HO33E!N مو وقتی از چلسی رفت و 10 سال رفت پهلو زنش چرت زد تا یه تیم بزرگ بدن دستش مقایسشون میکنیم دیمتوئو هم بعد از قهرمانی رفت و هیچ تیمی هم نمیپذیره فکر کنم الگوش عمو دل
نوشته اصلی توسط HO33E!N مو وقتی از چلسی رفت و 10 سال رفت پهلو زنش چرت زد تا یه تیم بزرگ بدن دستش مقایسشون میکنیم یعنی میخوای بگی دلبوسکه تو این مدت همش بیکار بوده ؟
دلبوسکه جام اورده با ستاره پس مربی کوچیکه اونوقت چرا مو تو رئال با این همه ستاره سی ال نیاورده مربی بزرگیه
نوشته اصلی توسط Milad الان این خودش تعریفه از دلبوسکه بعدی ها با تیم بهتر از اون زمان هم نتونستن رئال رو به قهرمانی برسونن این هست عظمت دلبوسکه این عظمت قبل از تیم ملی اسپانیا کجا بود؟
نوشته اصلی توسط Milad یعنی میخوای بگی دلبوسکه تو این مدت همش بیکار بوده ؟ نه مربی بایرن بوده
نوشته اصلی توسط mohammad دلبوسکه جام اورده با ستاره پس مربی کوچیکه اونوقت چرا مو تو رئال با این همه ستاره سی ال نیاورده مربی بزرگیه چون تو پورت و اورده چون تو چلسی اورده چون تو اینتر اورده چون تو ده سال نصف فرگی جام اورده
نوشته اصلی توسط mohammad دلبوسکه جام اورده با ستاره پس مربی کوچیکه اونوقت چرا مو تو رئال با این همه ستاره سی ال نیاورده مربی بزرگیه محمد تو هم مثل میلاد از قول بقیه کس شر میگی که حرفتو ثابت کنی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 362 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 362 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن