نوشته اصلی توسط kamyab الو تو یه آرسنالی که بین ما بر خوردی
نوشته اصلی توسط Milad رئالی بودن یعنی اینکه ادعات بشه رئالی هستی ولی تریپ روشنفکری و بی تعصب به یه چی نگاه کردن بگیری من بگم رونالدو بهترینه رونالدو بهترین میشه
نوشته اصلی توسط vahid رئالی ترین رئالی اونیه که اگه 1000 سال هم بری و نتونی باز خسته نش... در نتیجه تو از لیست کاندیدهای رئالی ترین رئالی حذف میشی یادته گفتی اگه باختیم دیگه طرفدار رئال نیستم نزار ابروت رو ببرم با اختلاف تو مایه ننگ رئالی
نوشته اصلی توسط vahid تو یه آرسنالی که بین ما بر خوردی یعنی من عاشق اینم که این حرفو از تو و سعید روزی 100 مرتبه بشنوم
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط HO33E!N اونا که هیچوقت بعد باخت نبودن.من اونا رو مدیدم به رئالیا که هیچ حتی به میلاد هم افتخار میکردم اونا منظورت کیا بودن؟ من و علی نادون یا علی کاشونی؟
نوشته اصلی توسط mohammad یادته گفتی اگه باختیم دیگه طرفدار رئال نیستم نزار ابروت رو ببرم با اختلاف تو مایه ننگ رئالی وحید هم حذف شد من و میلاد موندیم چون میلاد خیلی گو میخوره من انتخاب میشم
نوشته اصلی توسط vahid اونا منظورت کیا بودن؟ من و علی نادون یا علی کاشونی؟ بارسلونایی ها
نوشته اصلی توسط mohammad یادته گفتی اگه باختیم دیگه طرفدار رئال نیستم نزار ابروت رو ببرم با اختلاف تو مایه ننگ رئالی جفتتون از لیست رئالی ها خط خوردید من رفتم فینال
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N وحید هم حذف شد من و میلاد موندیم چون میلاد خیلی گو میخوره من انتخاب میشم یادته بعد از بازی با بتیس اس دادی گفتی دیگه طرفدار رئال نیستم
نوشته اصلی توسط mohammad یادته گفتی اگه باختیم دیگه طرفدار رئال نیستم نزار ابروت رو ببرم با اختلاف تو مایه ننگ رئالی من کی گفتم؟ توهم نزدی؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 34 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن