[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (11 کاربران و 8 مهمان ها)![]()
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
یه جورائی می تونم بگم موافقم ---
شاید بهرت باشه اینطوری بگیم باید طبقه بندی شده بررسی کرد ---
یا از نظر زمان یا از سایر ابعاد ---
مثلا توی خلاقیت و تکنیک فردی --- فکر نکنم تا حالا بر طبق مدارک مستند و فیلم ها --- بهتر از مسی وجود داشته باشه ---
یا مثلا توی ضربه ایستگاهی یه زمانی بحث بهتر بودن دل پیرو یا بکهام زیاد بود ---
ولی تا حالا یک نفر نتونسته به تنهائی یک تیم را قهرمان کنه به جز مارادونا ---
الیور کان هم توی جام 2006 تا فینال به تنهائی تیم را برد بالا ولی فینال نتونست ---
از این نظر شاید مارادونا بهترین باشه ---
از نظر گلهای زیاد تورنمنت های بین المللی شاید پله بهترنی باشه و.... ---
من بازم تاکید میکنم چون کل دوران فوتبال مارادونا و په له یادم نیست نمیتونم با قاطعیت در موردشون نظر بدم... شاید اگه الان یک یا دو فصل کامل از مارادونا ببینم، منم با شما هم نظر بشم!... ولی هیچ جوره تو کتم نمیره این بچه هایی که کلا از سال 2005 به بعد یادشونه میان سینه سپر میکنن برای مارادونا!!
از نظر من تو بین اونایی که یادمه رونالدو نازاریو بهترین بازیکنه تاریخ... تو هر تیمی که بازی کرد فوق ستاره تیمش بود... توی 17 سالگی توی جام جهانی روی نیمکت اون تیم استثنایی بود... دو سال بعدش ببتو و حتی بعضی بازیها روماریو رو نیمکت نشین کرد... علی رغم این همه مصدومیتی که دچار شد و مجبور شد تو اوج جوونی از فوتبال خداحافظی کنی تونست 3 تا توپ طلا رو با شایستگی کامل بگیره (نه مثل بعضی ها) ...
از نظر نبوغ فردی و تاثیرگذاری هم بی نظیر بود... یه تموم کننده 6 دنگ، یه بازیکن سرعتی، تکنیکی، خلاق، شوت زن، سر زن، با قدرت بدنی عالی....
از نظر تکنیک و خلاقیت فردی هم من رونالدو رو به مراتب بالاتر از مسی میدونم... درسته مسی بارها و بارها تونسته 6-7 تا بازیکنو دریبل بزنه و گل بزنه ولی رونالدو هم همین کار رو بارها و بارها انجام داده تازه مسی همه دریبلهاش مثل همه و فقط سریع تغییر مسیر میده ولی رونالدو چشم نواز دریبل می کرد... کاملا بدیع با توپ جادو میکرد... حتی بعد از بازنشستگی هم تو بازیهاش از این حرکات زیاد داره...
در حال حاضر 347 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 347 مهمان ها)