خب اینجا اختلاف نظر داریم... برای من دیدن بازی رونالدو نازاریو خیلی خیلی لذت بخش بوده... هم ازنظر تکنیکی، هم از نظر تصمیم گیری های لحظه ای...
ضمنا وقتی میگی مسی تکنیکی تره، تکنیکش لذت بخش تره من باید یه جور متوجه بشم یا نه... گفتم یه صحنه بیار شاید من ندیده باشم! چون تا اونجایی که یادم میاد مهارتهای تکنیکی و فردی رونالدو نازاریو فوق العاده چشم نوازتر و زیباتر بود تا مسی!
برای اثبات بهتر بودن من فاکتورها رو اسم بردم و گفتم تو تمام فاکتورها رونالدو به مراتب از مسی بهتره
ویرایش توسط vahid : 06-30-2014 در ساعت 09:25 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیزو و رونالدو نازاریو بزرگترین بازیکنای دوران ما بودن و نه مسی نه کانتونا نه کریس با اینا قابل قیاس نیستن
Hero Enter
Viva Real Madrid
تاکید میکنم این کلیپو هر کس ندیده، حتما ببینه... خاطره ها رو زنده می کنه:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی و کریس رونالدو هیچوقت به تنهایی یه تیم نبودن
اگه مسی بود امسال که بارسا بد بود لااقل جلو اتلتیکو کاری میکرد تیمش صعود کنه
رونالدو هم هر وقت نبود رئال کم و بیش نتیجه گرفت
اگه زیزو نبود کسی میتونه بگه فرانسه از گروهش صعود میکنه ؟![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
زیزو .....رونالدو اورجینال و مسی!
رو چه حسابی مسی رو از این جمع میکشی بیرون و در ردیف کانتونا!!!! و کریس!!!! قرار میدی نمیدونم! اما فکر میکنم لجاجت یه بخشیش
وحید میگه هیچ کاری نبوده مسی کنه و رونالدو نتونه من میگم به جز بحث تاثیر گذاری مسی چیش از زیزو و رونالدو اورجینال کم بوده؟؟؟؟
در حال حاضر 82 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 82 مهمان ها)