لاک فقط مشکی تیپم فقط اسپورت حسین میدونه چی میگم
نوشته اصلی توسط ahmadsp از اون اکانتا یه سایت گذاشتم اون معمولا اکانتای خوبی میزاره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Armila اینقد دلم خرید میخواد یعنی دارم میمیرم واسه اینکه برم تو بوتیک ها دنبال لباس دشت اول خرید بعد کنکورم خوب بود جات خالی
I'm jealous of the rain ...
اقا اوپلاسیون یعنی چی ؟
نوشته اصلی توسط mahdi الان دیگه منم به عمق فاجعه ای که توش گرفتاری رسیدم صورتییی که خعلی خوبه مثل رنگ لباس جدید رئال
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط ahmadsp جاکش راحت باش هر چی دلت میخواد بگو نوشته اصلی توسط pirana هیچی؛ بوسو بده بیاد نوشته اصلی توسط mahdi ای شیطون خزه صورتی نوشته اصلی توسط pirana چاکـــــــــــرتم بزرگ مایی
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
خب برسیم به بازی این بلژیک جقدر بده ویلیتموس در حد کوچ این تیم نیست
نوشته اصلی توسط Milad چون هیچی از دنیا نمیفهمید بازم با این حال از شماها بیشتر میفهمیم
نوشته اصلی توسط Milad یه سایت گذاشتم اون معمولا اکانتای خوبی میزاره 99 پس ؟
نوشته اصلی توسط ahmadsp اقا اوپلاسیون یعنی چی ؟ اوپلاسیون فک کنم یه نوع سیاست باشه مثل دموکراسی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 63 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 63 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن