نوشته اصلی توسط Milad باز خوبه 100 در صد نیستی نه دیگه خودت که میدونی من پسر ماخوذ به حیایی ام
نوشته اصلی توسط Milad والا نه عکس تو پی سی دارم نه اینکه اهل عکس گرفتن و دادنم حالا اگه اومدی اراک خودمو بت میدم خوبه دختر نشدی
نوشته اصلی توسط Armila خوبه معمولیه من حس میکنم اینطوریه چی پس طرفدار داره ؟ نوشته اصلی توسط kamyab شیب ؟! بام ؟! پشت بام
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط Milad این کلا بحثش جداست کلا چون دختری نمیتونم بحث باهات کنم چون یه سری حرفا رو نمیشه زد حالا اگه احمد بود بش میگفتم نزن؛ من زدم ناراحت شد
نوشته اصلی توسط pirana طرف ما همیشه "همچی" تنش بود مزدوج شدی ؟
نوشته اصلی توسط ahmadsp یه گولاخی شدم 95 کیلو دو تا مریم وزن دارم ماشالله خدا زیادت کنه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid یاد حسین کسائئیان افتادم بچم تازه داره سعی میکنه یاد بگیره چجوری دل ببنده نوشته اصلی توسط Milad شعار شعور
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط Maryam امین نقلتو گم کردم نه کلا 54-55 بیشتر نشدم هیچوقت اگر میشد وزن اهدا کرد من میتونستم یه 10 15 کیلیو بهت اهدا کنم تا هر دومون به تعادل برسیم
سایت رو فرستادین رو هوا
نوشته اصلی توسط kamyab بچم تازه داره سعی میکنه یاد بگیره چجوری دل ببنده اخییی ناز بشه هی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 70 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 70 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن