نوشته اصلی توسط tandis_m از نظر من كه كلا مشكلي نيست ولي خب عرف جامعه چيز ديگه ميگه بستگی داره که که شهر کوچیک باشه یا شهر بزرگ
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بستگی داره که که شهر کوچیک باشه یا شهر بزرگ تهران ديگه
نوشته اصلی توسط tandis_m تهران ديگه تهران مشکلی نیست که فقط اون گشت ها رو باید مواظب باشی
نوشته اصلی توسط Ghavam 2-3 تا منظورت توزه دیگه؟؟ توز-پاستوره و یه دروازه بان که سگش به دروازه بان نیمکت نشین موناکو شرف داره و الان اسمش نمیاد تو ذهنم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تهران مشکلی نیست که فقط اون گشت ها رو باید مواظب باشی واي پرشون به پرم گير كرده زمستون رفتم وزرا
نوشته اصلی توسط tandis_m واي پرشون به پرم گير كرده زمستون رفتم وزرا بد گیر میدن نامردا
کابایرو دروازه بان مالگا
نوشته اصلی توسط HO33E!N توز-پاستوره و یه دروازه بان که سگش به دروازه بان نیمکت نشین موناکو شرف داره و الان اسمش نمیاد تو ذهنم توز رو قبول دارم ولی پاستوره نه بازم میگم که مشکل سیستمه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 توز رو قبول دارم ولی پاستوره نه بازم میگم که مشکل سیستمه تو تیمی که هافبکاش گاگو و ماسکرانو و ماکسیملیانو و بیگلیا هستن پاستوره ستارست
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بد گیر میدن نامردا دقيقا جنگ رواني راه ميندازن تو ون كه همه با هم غش ميكردن از خنده زن و مردشون . اونجا هم كه همه خانمها سروان بودن خير سرشون باور كن تا چند روز عصبي بودم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 145 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 145 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن