نوشته اصلی توسط tandis_m آفرين از همين ميترسيدم كه شرايط رو در نظر نگيري احسان جان تفاهم حرف اول رو میزنه تو زندگی تفاهم هم تو این دوره زمونه اینه که هر چی زنت میگه بگی چشب
نوشته اصلی توسط tandis_m فكر كنم من برم حسين پيداش بشه نه بابا ، حسین به استراحت روزانه اهمیت زیادی میده
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تفاهم حرف اول رو میزنه تو زندگی تفاهم هم تو این دوره زمونه اینه که هر چی زنت میگه بگی چشب زي زي نشيااااااااااااا احترام خيلي خوبه ولي زن ذليل بودن خيلي بده انقدر كه من از زن ذليلي بيزارم مرد ذليلي يكي اذيتم نميكنه
نوشته اصلی توسط tandis_m زي زي نشيااااااااااااا احترام خيلي خوبه ولي زن ذليل بودن خيلي بده انقدر كه من از زن ذليلي بيزارم مرد ذليلي يكي اذيتم نميكنه نه بابا گربه رو ... اخلاقم خوبه همه میگن خوش به حال زنت
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نه بابا گربه رو ... اخلاقم خوبه همه میگن خوش به حال زنت مرحبا برادر جان
نوشته اصلی توسط tandis_m مرحبا برادر جان
بدن داره کم کم عادت میکنه به روزه امروز کمتر تشنم شد
سریال شبکه 3 رو دیدی مهسا جان ؟ تک تک پلان هاش کپی برداری از سریال مدرن فامیلیه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بدن داره کم کم عادت میکنه به روزه امروز کمتر تشنم شد خدا قوت خيلي سخته سعي كن ميوه زياد مصرف كني ميگن آبياري قطره اي
نوشته اصلی توسط ehsan1361 سریال شبکه 3 رو دیدی مهسا جان ؟ تک تک پلان هاش کپی برداری از سریال مدرن فامیلیه نه فقط سريال كانال 1 رو ديدم مگه فوتبال ميذاره اينا اجازه بدن من فيلم ببينم ميشينم با اينا فوتبال ميبينم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 190 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 190 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن