نوشته اصلی توسط HO33E!N ما بیشتر ذوب در قدیمی ها هستیم خدا رو شکر کهکشانی های 1 یا 2 ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad رونالدویی ترین داریم رائولی ترین هم داریم منو حسین هم که پشمی در بادیم در عین حال که همه رو دوست داریم ولی کسی رو هم دوست نداریم رئالی ترین رئالی هم داریم که منم... تو حسین هم که خودت گفتی پشمی در باد
نوشته اصلی توسط Milad کهکشانی های 1 یا 2 ؟ خیلی راحت بگم جز زیدان ذوب در هیچکسی نیستم البته مورینتس هم خیلی دوس داشتم
نوشته اصلی توسط vahid رئالی ترین رئالی هم داریم که منم... تو حسین هم که خودت گفتی پشمی در باد تو یوونتوسی ترین رئالی هستی
نوشته اصلی توسط vahid رئالی ترین رئالی هم داریم که منم... تو حسین هم که خودت گفتی پشمی در باد بنا به شهادت محمد تو بارسایی ترین رئالی محسوب میشی
نوشته اصلی توسط Milad تو یوونتوسی ترین رئالی هستی نه من رئالی ترین رئالی هستم فقط
نوشته اصلی توسط HO33E!N بنا به شهادت محمد تو بارسایی ترین رئالی محسوب میشی اگه شهادت ممد ملاک باشه که تو دو سال پیش از رئال کشیدی بیرون... میلاد هم گفته اگه امسال نبریم من رئالو میذارم کنار
تو لوزرپولی ترین رئال تاریخی
نوشته اصلی توسط HO33E!N خیلی راحت بگم جز زیدان ذوب در هیچکسی نیستم البته مورینتس هم خیلی دوس داشتم با اختلاف زیزو
نوشته اصلی توسط Herzeleid تو لوزرپولی ترین رئال تاریخی نوشته اصلی توسط HO33E!N بنا به شهادت محمد تو بارسایی ترین رئالی محسوب میشی نوشته اصلی توسط Milad تو یوونتوسی ترین رئالی هستی اول با خودتون به نتیجه برسید بعد بیاید تا توجیهتون کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 278 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 278 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن