نوشته اصلی توسط Nima از همون اول از کشتی کج متنفر بودم با احترام به طرفداران این ورزش هم که نمیشه بهش گفت به فول شما با اختلاف *** ترین ورزش تاریخ با اختلاف به جا ترین تنفر تاریخ
نوشته اصلی توسط reza67 نه ما مراممون ضعیف کشی نیست بر عکس مرام اسطورتون
نوشته اصلی توسط reza67 منم از نفرت بیش از حد روی بازیکن رقیب متنفرم من که نبودم الان از ساختن راز بقا درمورد په په حرف میزدم باز ما مسی رو به عنوان انسان قبول داریم شما په په رو حتی بعنوان انسان هم قبول ندارین
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N خوشم اومد داری مشخصات منو میگی یادش بخیر دوران دبیرستان کل کلی داشتیم که فکر می کردی صاحب باشگاها بودیم انقدر که حرص میخوردیم رییس باشگاهو بازیکنای تیم نمی خوردن
نوشته اصلی توسط reza67 نه ما مراممون ضعیف کشی نیست دلپیرو 2 بار ایتالیا رو نرسونده به فینال
نوشته اصلی توسط Nima از همون اول از کشتی کج متنفر بودم با احترام به طرفداران این ورزش هم که نمیشه بهش گفت به فول شما با اختلاف *** ترین ورزش تاریخ به جرات میتونم بگم به جز چند تا کلیپ کوتاه هیچوقت این ورزش رو ندیدم البته اگه اسمشو بشه بزاری ورزش
Nima
نوشته اصلی توسط HO33E!N دلپیرو 2 بار ایتالیا رو نرسونده به فینال بوفون چطور؟؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N با اختلاف به جا ترین تنفر تاریخ تو موارد زیادی با هم تفاهم داریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Herzeleid بر عکس مرام اسطورتون آره بیشترین گل اسطورمون به رئاله اتفاقا نوشته اصلی توسط Milad من که نبودم الان از ساختن راز بقا درمورد په په حرف میزدم باز ما مسی رو به عنوان انسان قبول داریم شما په په رو حتی بعنوان انسان هم قبول ندارین باید سوارز با په په روبرو بشه تا بفهمی من چی میگم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 123 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 123 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن